fredag 21. juni 2019

Sengekant krybbedød

Kjøp sengekant hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Studier fra New Zealan Storbritannia, Nederlan Irland og Norge viser at bruk av smokk er assosiert med redusert risiko for krybbedød. En norsk doktorgrad støtter også opp om at bruk av smokk kan virke forebyggende i forhold til krybbedød.


Foreningen mener at faren for krybbedød øker drastisk ved bruk av de populære sengekantene. Kvelning er ikke krybbedød. Krybbedød er en diagnose som brukes der vi ikke vet årsak til dødsfallet og der man har undersøkt at barnet ikke har vært utsatt for en ulykke med for eksempel en sengekantbeskytter. Noen sovesituasjoner kan imidlertid være uheldige og gi både økt risiko for krybbedød og for en kvelningsulykke. En forskningsrapport i The Journal of Pediatrics viser at faren for krybbedød øker drastisk ved bruk av myke sengekanter i sprinkelsengen.


FARLIG SENGEKANT : En myk sengekant eller sprinkelsengbeskytter øker faren for krybbedø viser forskning. De mener nå at myke sengebeskyttere eller sengekanter må forbys etter økt antall tilfeller med krybbedød. Kan være årsak til krybbedød.


I samme periode ble det konkludert at babyer svært få skader i sprinkelsenger og andre senger som ikke brukte sengekant. Vi skal ikke ha sengekant pga økt risiko for krybbedød. Tykk sengekant er forresten like ille som tynn. Faren er ikke bare at snorene kan vikle seg rundt hals, men også at baby blir liggende med ansiktet inn mot kanten, og får for lite oksygen. Om du er på jakt etter en flott sengekant til din baby sprinkelseng eller lekegrind så finner du både luksusvarianter og rimelige varianter hos oss på Mimmis.


Med en myk sengekant på innsiden av sprinkelsengen, slipper barnet ditt å slå seg mot sprinklene eller bli sittende fast mellom dem. Fikk en søt pent brukt sengekant av søsteren min, men jeg gå den videre da jeg tenkte på dette med krybbedød. Forfatterne fant at det var tre ganger flere dødsfall knyttet til bruk av sengekant de siste syv årene enn det var i de tidligere tidsperiodene. Mange foreldre velger likevel å bruke en sengekant etterhvert som barnet vokser fordi de opplever at babyen snur på seg og setter fast et ben eller en arm mellom sprinklene.


Vi anbefaler dere til å reflektere over om deres baby har behov for sengekant. Sikkerhetsmessig er det best å unngå bruk av sengekant. Ny forskning viser at faren for krybbedød øker drastisk ved bruk av myke sengekanter i sprinkelsengen. Sengekant tykk modell som står av seg selv. Sebra Quiltet sengekant , grå.


Leander sengekant , misty blue. Babydan Baby Bounce 4pk. Det er veldig mange som gjør den feilen. Hatt såå lyst leenge, falt for sebra sin lilla – men fy så dyr.


De er tykke nok til å stå av seg selv, så da blir det lunt og. Myk sengekant fra Babydan, som beskytter babyen fra sengens harde kanter og skaper et koselig sovemiljø. Spedbarnsdød forårsaket av sengepolstring.


En økning i antall rapporterte dødsfall knyttet til bruk av sengekant , en polstring i mykt stoff som festes på innsiden av sprinkelsengen, har ført til at amerikanske barneleger nå ønsker å forby bruk av sengekant i babysengen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg