tirsdag 4. juni 2019

Kunstig palme

Evigvarende interiør? Ambiplants har ekte bambusstammer. Vi har et bredt utvalg kunstige palmer i forskjellige høyder og fasonger slik at det skal være noe for alle. Har du et rom med et høyt tak for eksempel så er det gjerne fint med en høy kunstig palme , eller om ikke høy kan den gjerne være bred og gjøre litt av seg.


Vi har det som trengs for og maksimalt bruke plassen i rommet.

Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet! Cycas Palme Høyde : 100cm NB ikke potte på denne.


Den har nydelig grønne nyanser og kan bygges opp i en høy potte, eller stå på gulvet. Den passer like godt på kontoret som hjemme. Alt du skal gøre er at vaske bladene af med en våd klu og den kunstige palme vil være så god som ny. Du kan også læse en mere detaljeret guide til rengøring af kunstige planter.


Passer godt begge steder.

Uteplanter inneplanter kunstige blomster kunstige planter holdbare i mange år. Fornuftig godt valg for inneareal og utearealer. De tåler sol og regn hele året. De er meget dekorative kunstige evigvarende og trenger ikke vedlikehold.


Alle vores kunstige palmer er af meget høj kvalitet og er yderst naturtro og livagtige. Kunstig palme i potte. Se vores store udvalg af kunstige palmer nedenunder: Palme 3cm. Dekorative kunstige planter.


Pynt hjemmet med vakre kunstige planter! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Det brede spekteret hos ambiplants består av ulike kunstige planter, kunstige trær og kunstige blomster slik at alle skal kunne finne noe for hvert et rom og nyte kunstige planter som kan vare i mange år med nærmest ingen behov for vedlikehold.


Har du funnet en vakker kunstig plante, men ønsker å se produktet før du handler? Ligner ægte palme når 'bladene' er foldet ud efter levering. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Selv i under skålen ser det ud som den lige er vandet. Bladene er i silke med en liten ståltråd i grene som gjør de fleksible og lette å bøye.

Disse palmene er meget populære til både ute og innebruk. Vi leverer kunstige planter og blomster av ypperste kvalitet. Areca flerstammet palme.


Våre kunder er store, middelstore og små bedrifter i tillegg til en økende etterspørsel fra privatmarkedet. Derfor havde de en lidt negativ klang hos mange. Men i dag fås de så naturtro, at du risikerer at komme til at vande dem.


Se vores udvalg hos BAUHAUS her på siden, og læs alt om mulighederne med kunstige blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg