tirsdag 23. juli 2019

Kalkgrå stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En lys gråbeige tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet.


Her kunne man like den eller de fargene man syntes var finest. Det forstår vi godt da denne har en nydelig varm gråaktig tone. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks.


DISKRÉ Minty Breeze har blitt en stor hit. Den er en perfekt miks av tøff og beskjeden. Kanskje ikke så rart. Her ser vi den i kombinasjon med fargen Soft Mint.


Soverommet har utgang til en romslig balkong som lett har plass til åtte rundt bordet. Nattbordlampen er Ilse Crawfords w084tfra Wästberg. Kalktapet gir rommet dybde, karakter og et personlig preg - og puster nytt. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Med kalktapet fra Borge får du vårens fineste kalkfinish enkelt og raskt på dine vegger. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt.


Colors, Vintage and Chairs. Synes både Kalk og kalkgrå fra Jotun er fine gråfarger. LADY PURE COLOR 99KLASSISK HVIT alle vegger stuen , mer glans.


Kalkgrå stue

Siste paletten vi var innom var denne i grønntoner. Det er jo så spennende med litt farger! Da ville vi i så fall ha valgt klassisk hvit på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer. I biblioteket ville vi hatt pale green, green leaf på stue nummer og washed linen eller antikkgrå blandet med hvit på spisestue.


Verdens fineste blågrønne farge. Malingprodusenten Jotun har den siste tiden sett en klar vekst innenfor farger i interiøret. Mer grønn enn blå selvsagt. Disse er lyse farger som ikke går mot det gule.


Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil anbefale kalk og kalkgrå i stuen for deg som skal selge bolig. I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere. Bildet er fra Lailas egen stue.


Til deg som skal pusse opp flere rom, bygge nytt eller gjøre om en hel bolig – TENK HELHETLIG. Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Ikke tenk hvert rom hver for seg. Idé Nå er det kalk som gjelder.


Kalkgrå stue

I tillegg finnes den nå i flere forskjellige farger. Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe. De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en.


Et barnevennlig sofabord sto også på ønskelisten. Jeg elsker greige farger som kalk og diskret, men de var ikke god match med våre eggehvie lister. Kalkgrå har vi hatt på soverommet. På soverommet valgte vi en farge som heter ascott (tror jeg), veldig fin på soverommet, men tror den vil bli for mørk i stue.


Litt mørkere enn den vi har i stuen. Har man en stor stue med mye lys inn. Sand er en varmere farge synes jeg, enn kalk #128578;. Trenger hjelp til å finne et NCS nr hos dere som trappesnekkeren vår skal bruke, han bruker en annen type maling, men vi bruker jotun på vegger, tak ol.


Vist noen lurer så har vi en som heter. Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet. Spisestue er i fargen kalkgrå og TV stue fargen kalk.


Kalkgrå stue

En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Man går gjennom spisestuen for å komme til TV stue ( TV stue har panel på veggen). Hvem av fargene passer best til kalkgrå tror dere?


Jeg ønsker en mørkere farge i TV stue og jeg tror det står mellom deco blue eller st pauls blue. Denne familien har fått en helt ny stue og kjøkken med SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg. Stue med rustikt gulv og smarte vegger. Jeg har malt både kjøkken, stue og soverommet i grå harmoni, men synes det er litt kjedelig. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg