fredag 12. juli 2019

Kakefat med lokk

Kakefat med lokk

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Bredt sortiment av alle sesongens fineste farver og design. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Finn springform med kakefat. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Lekkert kakefat til feks cupcakes. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her.


IKEA - ARV BRÖLLOP, Serveringsfat med lokk , klart glass, Med serveringsfatet får du en festlig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller kaker. Skal du servere for eksempel cupcakes eller kjeks har vi flere etasjefat der du kan servere alle julens syv sorter på. Vi selger også kakefat med lokk som du kan bruke til å beskytte kaken, både når den oppbevares i for eksempal kjøleskapet, eller hvis du skal servere kaken utendørs. Du mottar en e-post med generell informasjon, transportbetingelser og sporing så fort varen er sendt fra vårt hovedlager. All vesentlig informasjon vil følge i denne.


Kakefat med lokk

Store varer og flere kolli leveres til adressat under gitte betingelser, transportør vil ta kontakt for nærmere avtale i hvert enkelt tilfelle. Springform og serveringsfat med lokk ! Bake - steke - fryse - frakte og servere! Stek rett på bunnen med denne smarte springformen.


Bunn og springform er laget med slip-lett belegg. Formen fjernes enkelt med bare ett klips. Størrelse springform 26cm. Bærelokk i matsikker klarplast. Om du leter etter kakefat eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kakefat med lokk

Tilbudspris 11Vanlig pris 39-. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel. Fra populære Rosendahl finner du et svært stilig kakefat av porselen. Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på. Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat.


Med et roterende kakefat , blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Søk etter kakefat med lokk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på kakefat med lokk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Langpanne med lokk og bærehåndtak. Fordel kakerøre i formen og stek kaken i ovnen.


Pynt kaken når den er ferdig avkjølt og sett på lokket. Enkel å frakte med seg til gjester, selskapet eller til dugnaden. Nonstic-belegg gjør at kaken er lett å få ut, men husk å ikke bruk kniv rett i formen! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer!


Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Lokk for stettfat med metall håndtak. Kakefat med stett, høyt. Betalingsløsninger Betal sikkert.


Lokket er lukket med sterke klemmer plassert på sidene av beholderen. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Etasjefatet er perfekt til å servere søtsaker på. Med konfekt øverst, småkaker i midten og frukt eller boller nederst, er det lett å sette fram et fristende fat. Monsoon stettefat, kr 29 Indiska.


Kakefat med lokk

Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg