onsdag 3. juli 2019

Oljemaleri på lerret

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Lag et bildelerret som gleder. Inkluderer gratis oppheng. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten.

Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Malerier reprodusert etter fotografier fra Fotograf Trygve Vold. Kyst, by og landskapsmotiv med ramme. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. I våres sortiment av oljemalerier finner du mengder av inspirerende og nydelige motiv. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt oljemaleri slik at det passer in i rommet.


Fint lite oljemaleri malt på lerret.

Lyse fine farger på himmel og fjellformasjoner gir et lyst og fint uttrykk i bildet. Signert av kunstneren nede til høyre. Rammet inn i en enkel treramme med en smal gullist inn mot billedflaten.


Bildet kan om ønskelig sendes i posten. Til fortynning av malingen benyttes terpentin. Når malingen er tørr, påføres til slutt ferniss, som består av naturlige, eller i nyere tid også syntetiske, harpikser. Jeg heter Jannicke Thomsen, og bor i Bergen. Jeg benytter forskjellige teknikker og materialer.


Akryl, olje og mixed media på lerret og akvarell, akryl og stift på tykt papir. Maleriene varierer i stil og farge, men som regel er motivet abstrakt. Malingen er ikke transparent og kan gulne over tid.


Tittel En dame med en paraply Mål: 51X51cm Oljealeri på lerret med ramme. I forgrunnen brygge i Kolbjørnsvik, m. Et eldre oljemaleri på lerret selges. Motiv er en blomsterbukett og en kopperkjele. Oljemaleri Vannliljer 40x50. Jeg kan ikke lese signaturen.


Om ønskelig kan bildet sendes i posten. Også barnas rom får nytt liv med den vakre, fargerike malerier fra vår store auksjon markedet.

Kjøp og selg oljemalerier , pastell, og akryl malerier i alle pris klasser - orginal og reproduksjon. Fine malerier til salgs på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg