onsdag 31. juli 2019

Kunstig tuja

Kunstig tuja

Thujatrær for Hindring av Innsyn. Enkelt Levert Hjem til Deg. Denne kunstige sypress tuja passer inn mange plasser. På kontoret, ute eller på en overbygd terrasse.


Kunstig tuja

Den har en brun stamme av ekte tre. Kombiner denne planten. Bladene er UV behandlet og tåler derfor sollys bedre enn enkelte andre planter som ikke har fått samme behandling. Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Tuja ‘Brabant’ er en tett, opprettvoksende plante som brukes til le eller som klippet hekk. Den trives best i veldrenert jord. Til hekk er planteavstand cm.


Våre kunstige uteplanter er UV behandelt slik at de tåler eksponering for sollys bedre. De kunstige uteplantene vil også tåle vind og regn bedre enn våre kunstige inneplanter. Utvalget vårt av kunstige uteplanter finner du i denne kategorien.


Ta kontakt ved spørsmål om våre kunstige uteplanter eller noen av våre andre kunstige planter. De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Kunstige planter – kunstvekster og plastblomster til ditt hjem. Det er enkelt å omgi seg med planter, uansett om man liker å stelle dem eller ikke.


Kunstvekster kan brukes både inne og ute og finnes i en mengde utførelser. Dekorative kunstige planter. Pynt hjemmet med vakre kunstige planter!


Kunstig tuja

Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase. Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Ny flott kunstig Tuja Høyde : 120cm. Finn din nærmeste blomsterbutikk og få veibeskrivelse, åpningstider og annen informasjon. Ekte eller kunstige grener av granbar, furu og lerk er mye brukt.


Relaterte ord: kunstig plante, billige planter, blomster og planter, store grønne planter, store planter,. Jeg vil helst ha kunstig. Tenkte meg kunstig thuja eller sypress eller evt. Kunstig grønt frisker opp inngangspartiet, balkongen eller terrassen.


Vi leverer kunstige planter og blomster av ypperste kvalitet. Våre kunder er store, middelstore og små bedrifter i tillegg til en økende etterspørsel fra privatmarkedet. Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine?


Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende. Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Transport fra Nederland til Skandinavia er ikke billig. Jo tynnere trærne er, jo mer du kan transportere i hver lastebil, jo lavere koster transporten per tuja … enkel matte … Og etter at de har blitt klippet og formet på åkeren, tar det lengre tid for en tuja å begynne å vokse igjen, men nå blir de tykkere og tettere.


Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg