onsdag 31. juli 2019

Kule jenterom

Nytt rom når liten blir stor 10. Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule ! Stort utvalg barneprodukter. Fri frakt over 49- til nærmeste postkontor.


Bytt hvor som helst, når som helst!

Det finnes mange kule barnerom man kan la seg inspirere av. Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et. Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom!


Jeg skal snart få oppdatert “Inspirasjonbiblioteket” mitt. Enn så lenge deler jeg noen flotte og ikke minst kreative guttrom med dere! Ingrids rom er et skikkelig jenterom , med småblomstret tapet kjøpt på eBay, sengeteppe med blomster fra Greengate, og rosa og hvite møbler.

Tips: Bruk en tallerkenrekke til utstilling av bøker. Celina har fått prinsessedrømmen oppfylt med et eventyrrom i lilla og rosa. En del av rommet er innredet som et lite lekehus. Skap et lekent og lekkert uttrykk på barnerommet, vi har inspirasjonen! Her er ideer som vil få barna (og deg) til å. Et kult gutterom for en litt større gutt.


Det er smart med sengen på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen, den dype gråfargen og at det er sprayet Noah ruler på veggen, gjør at Noah helt sikkert syns han har et kult rom, skriver Pia Strømstad i sin beskrivelse av vinnerrommet. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune.


Jenterom eller begynner det å bli et Ungdomsrom? Tro jamen med det begynner å bli et ungdomsrom jeg, hva tro dere ? Har mors lille jente begynt å gå inn i ungdomens rekker! Hoppekids, Bopita og mange fler. Her finner du alt til barnerommet: barnemøbler, barnesenger, belysning, sengetøy, oppbevaring, barneromsinnredning og mye mer, alt sammen fra gode merker!


Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. For å gi litt ekstra spill i rommet, er klesskapet malt blått og rommet ser plutselig ikke så kjedelig ut.

Hva med å freshe opp et (i utgangspunktet) litt kjedelig rom med kult og fargerikt sengetøy, eller stilige bilder på veggen? Mal gjerne en eller flere møbler i en litt sprek farge for å gi mer liv i rommet. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Velg blant vårt store utvalg av barnesenger.


Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler. Kjøp nå vi leverer på døren! Gi et tøft uttrykk i ulike soner. Barn glir gradvis inn i ungdommen, med alle de gleder og utfordringer det innebærer.


Det viktigste er å gi dem et rom hvor de føler seg trygge, et sted de trives og har lyst til å være – alene eller med venner. Sebra Sengen er en moderne og stilren vokseseng, som kan brukes som sprinkelseng til babyen, som sofaseng, eller som juniorseng. Se alle kombinasjonsmulighetene! Jentene er uvenner på grunn av noen bilder som er lagt ut på Instagram.


Følg serien på nrksuper. De store guttene får derimot et storby-inspirert rom med nøytrale gråtoner og kule skylines malt rett på vegg, – ispedd små drypp av gule effekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg