onsdag 10. juli 2019

Klipsramme

Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Vis frem dine beste minner og plakater med en av våre vakre bilderammer. Velg en klipsramme med vanlig glass der det passer, eller klipsrammer med antirefleksglass eller pleksiglass der det passer.


Hvis du ikke vet hva som passer best, kan du spørre oss, eller du kan finne det ut ved å gjøre research på internett.

En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.


Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Rammer og fotorammer.


Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse.

Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Plexiglass gir bildene dine museumskvalitet på veggen! Fremhev fargene og detaljene i bildet, og gi hjemmet ditt et moderne og stilrent preg. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Med klipsrammer vil de vakre bildene dine eller familiebildene være hovedfokus, da denne ikke har noen kantlinje. Perfekt for plakater, bilder eller annet som ønskes bevart bak glass. Glasset festes enkelt med klips. Til stående eller liggende bilder.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Ferdigrammer i alle mulige størrelser. Klipsrammen har ramme av aluminium med et klart plast deksel.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i. Ta vare på viktige øyeblikk - sett ramme på dem. Gjør noe ekstra - lag en collage med flere rammer.

Finnes i flere størrelser. Velkommen til Norengros AS, næringslivets støtteapparat. Her finner du et bredt utvalg produkter til rimelige priser! Emo er Norges ledende distributør av forbruksvarer. IT-supplies, skrivere, mykpapir, renhold.


Heisann Noen som vet hvor jeg kan finne en stor klipsramme ? Promoter bedriften med en gatebukk! Hos oss får du reklamebukker i alle størrelser, og med eller uten LED-lys. Kæmpe udvalg af klikrammer til Danmarks laveste priser! Køb en klikramme idag modtage allerede i morgen.


Dag til dag levering Fri fragt Fri retur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg