tirsdag 30. juli 2019

Poleringsputer

Poleringsputer til maskin Auto Finesse Polishing Pads 7-KJØP. I likhet med poleringsmidler utvikles poleringsputer utfra lakktype og -kvalitet. Velg de mest effektive putene for din bil her.


Pute og polish skal sammen løse de oppgaver du står ovenfor. Blir putene rengjort feil, eller ikke rengjort i det heletatt kan de miste effekten delvis eller helt.

Dette på grunn av både effektivitet når det gjelder tidsbruk og evnen til å korrigere lakken på en best mulig måte. Norges største nettbutikker innen høykvalitets bilpleieprodukter. Vårt hovedfokus er god service, fornøyde kunder og skinnende rene biler. Medium poleringspute for korrigering og 1-steg polering tilpasset bruk med F6.


Patentert design fra Koch-Chemie tilpasset hvert individuelt poleringsprodult. Hvor mange poleringsputer trenger man for å polere en middels stor bil? Hvor lenge kan man kjøre med samme pute?

Når vet man at det er på tide å bytte pute? Bilen er fin i lakken, så det er bare noen lettere riper som skal dempes ned. Så trenger vell ikke noen veldig grove puter. Vedlikehold av poleringsputer.


Start alltid med en ren poleringspute. Mister du den på bakken, må du vaske den nøye under rennende vann før du tar den i bruk. Du kan også bruke litt såpe for å øke vaske effekten. Når puten er ren, skal vannet presses ut, (OBS! ikke vri eller krøll) og bli så tørr som mulig.


POLERINGSPUTER Hard mm vit 2pk. Vårt utvalg av poleringsputer til DA- og roterende maskin. Samt et utvalg til Rupes Ibrid Nano. Putene vi fører kommer fra 3D Products og Rupes. Bilpleie-senteret i Larvik er leverandør av gode bil- og båt-pleieprodukter til en rimelig pris.


Vi fører de merkene og produktene du trenger for å gjøre jobben. Ny på forumet og ganske ny innen proffprodukter i bilpleie. Spørsmål angående poleringsputer som sikkert er spurt utallige ganger her inne.

Ser det er mange å velge i, og noen som er egnet til de forskjellige produktene. Kjeglepoleringssett, tilgjengelig i cutting (ball eller kjegle) og etterbehandling (kjegle). Vaske poleringsputer Rengjøring av poleringsputer er en rask og enkel jobb.


Jeg anbefaler å bruke trykkluft for rengjøring mens du polerer. Når du er ferdig rengjøres de i vann tilsatt f. Surfex HD eller Green Staren. Alternativt kan de vaskes i vaskemaskin med vaskemiddel for mikrofiber. Dette fjerner rester etter lakk, polish og oljer. Mikrofiberputer tilpasset manuell polering og voksing!


Hamrons poleringsputer hjelper deg med å polere og vokse bil-, motorsykkel- og båtlakken til perfeksjon. Hånden plasseres i en liten lomme som gir et bedre grep om puten. Uansett hvor erfaren du er, eller hvor ren luften i sprøytebåsen er, vil det iblant være behov for korrigering av lakkfeil. Med 3Ms prosesser og produkter som er.


Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our. Set Descending Direction. Alle Swissvax sine poleringsputer har ett senterhull, dette er for at de kan brukes på DA maskiner uten å bli ødelagt. Autotune selger utstyr til alt på hjul. Vi har en bred produktportefølje med godt utvalg og ikke minst til en rimelig pris.


Vi spesialiserer oss særlig på. Biltema har alt du trenger til din bil og MC! Her finner du rimelige produkter som gjør det enklere og billigere å eie et kjøretøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg