torsdag 18. juli 2019

Klesstativ vegg

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Plastføtter hindrer riper i gulvet.


Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne bruke våre tjenester og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en bedre tjeneste for deg. Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre. Da er garderobestativ en ideell løsning.


Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på.

Kleshengere, klesstativ og annen klesoppbevaring. Strekker ikke hyllene og knaggene til? Da trenger du kanskje et bedre system for klesoppbevaring.


Når jakker, luer, vanter og andre plagg ikke får plass på de vanlige knaggene, kleshengerne og hyllene i entré og klesskap må du finne flere alternativer. Arnage klesstativ er et skråstilt stativ som man bare kan ”lene” mot vegg. Trenger ingen festanordning. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Ingenting lukter så godt som rene klær som har hengt til tørk ute i frisk luft.


Stativet har løse endestykker som øker totallengden til 1cm. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i. Pigg for montering rett på vegg.


Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Stofftrukket bystedel av glassfiber, høyde 7 bredde 3 dybde cm. Topp av tre, fot av tre, stang av metall, Ø cm. Solide klesstativ av høy kvalitet produsert i Italia.


Alle produktene i denne kategorien er normalt lagervarer for omgående levering.

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg , tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Klesstativ med hjul,regulerbart. Alt av møbler - til riktig pris. Trysil garderobestativ til å henge på veggen i eik med antikk finish.


Garderobestativet er en del av en serie. Hattehylle, skohylle og hengekroker i metall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg