tirsdag 30. juli 2019

Minty breeze kjøkken

Minty breeze kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. En grålig litt skitten minttone.


Minty breeze kjøkken

Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Denne dype blåfargen har jeg falt helt pladask for. Minty Breeze blir for mørk for meg, Soft Mint ser derimot perfekt ut.


Den blir rent nydelig til det stilrene hvite kjøkkenet vårt, de hvite fløydørene og stukkaturen, samt marmor kjøkkenøya, og de svarte detaljene. Vennligst ikke bruk bildene eller tekstene fra denne bloggen uten min tillatelse. Låner du bilder så link alltid tilbake hit. Alle bildene er tatt av meg, med. Eller kan jeg male den mørkere, skal ha TV på veggen, men den er lang og strekker seg over trappehull og inn til kjøkken.


Deretter ha en mørkere farge på kjøkkenet som kan passe til bomull og grå beige fliser, hva anbefaler du her? Det ble en fin harmonisk fargekombinasjon. Fargen er fantastisk både matt og blank.


Duse, matte hudtoner er også superpopulært - røffe rosatoner med et hint av rødt. Det er interessant hvordan en farge forandrer seg ift lyset. Kjøp gjerne en LADY prøveboks og test ut fargen hjemme hos deg i riktig lysforhold for å få et riktig inntrykk.


Pauls Blue på bordet. Gangen er malt i Blek Sand. Denne er perfekt for kjøkkenet , men blir i mørkeste laget for stuen. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet.


Vår fargesjef, Lisbeth Larsen, anbefaler: Det blågrønne temaet er svært godt egnet til soverom eller andre rom der du lader batteriene. Mange av fargene i dette temaet er dempede toner for ro og avslapning. På kjøkkenet er deler av innredningen fra da blokken var ny på 60-tallet. Hei ville ta fargen hvit på kjøkken og Minty breeze er en flott farge skal. Lekker til både lysere minttoner.


Kjøkkeninnredningen har fargen Letthet. Vi har en del mørke møbler og ønsker å bytte ut Deco blue med en lysere farge samt male hele gangen i en lys farge. Vurder også å male kjøkkenet om det gir en finere helhet. Huseierne er opptatt av å bevare treverket og skape en lunhet i hjemmet.


Lister, dører og trapper er malt med Klassisk Hvit. Hvitfargen er også brukt på kjøkkenet og som husfarge. Isbre er helt fantastisk den og! Litt mer blått i den enn i minty breeze. Welcome to crazytown!


Minty breeze kjøkken

Synes den fargen er veldig fin Men den varierer noe i farge alt etter hvor mye lys som er på, dagslys fra vindu osv. Dersom det er opplett og lyst ute ser minty breeze ut som jade-fargen hos meg f. Har en lys tapet på en langvegg da, tror kanskje det ville føltes litt tungt dersom alle veggene hadde vært minty breeze. Jeg har minty breeze.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg