torsdag 25. juli 2019

Servietter lin

Servietter lin

Tøyservietter er mer miljøvennlige enn papirservietter og er både penere og mer luksuriøse enn vanlige servietter. Tøyservietter kan brukes både til hverdag og fest - passer perfekt til anledninger som dåp, bryllup og konfirmasjon. Servietter kommer i mange ulike farger og motiv. Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten.


Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking. Du finner servietter i mange nordiske fargetoner og i enkle design, nøye avstemt med vår kolleksjon av duker, bordløpere og spisebrikker. Stoffserviettene er vevd i samme garn som dukene våre, og de fås i flere materialer, alle med den høye kvaliteten som fellesnevner. Jeg ønsket meg noen som kunne gjenbrukes og sydde derfor servietter i lin.


Pene servietter er en selvfølge på et pyntet selskapsbord. Lekre servietter som passer til anledningen eller fargetemaet er både dekorativt og praktisk. Er du litt fingernem, kan du brette dem til morsomme figurer, for å sette en ekstra spiss på borddekorasjonene. Når du ønsker et miljøvennlig alternativ til papirservietter, er disse serviettene i lin midt i blinken.


Tilbehør til Aline servietter lin 4pk. Aline duk lin 99- Aline løper lin 19- Du har sett på Aline servietter lin 4pk. Stort utvalg servietter i ulike farger og mønstre. Alle våre servietter er svanemerket! Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Lin stoff metervare passer perfet for å sy gardiner med gardinbån gardiner som tres på gardinstang, rullegardiner, liftgardiner, klær til damer og herrer, barneklær, sengetøy, sengetepper, duker, servietter , løpere, håndklær, m. Lin stoff skaper modern eller retro interiør til ditt hjem eller feriehus. Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Hos Europris finner du serviettene som passer til enhver anledning og borddekning.


Servietter lin

Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm. Textile Touch er det nærmeste vi kommer.


Vi har servietter til alle årstider og anledninger. Med en pent brettet serviett kan du imponere enhver gjest. Tøyservietter gjør borddekkingen ekstra delikat.


Servietter lin

Papirserviettene våre har svært god absorberingsevne fordi de er laget av lag papir. Bruk dem til å tilføre ekstra farge eller match resten av borddekkingen. Hjemmelaget lin servietter og nystekte vaffler. Fridag og nok en regndag,når skal dette ta slutt ? Nå er det slutt på den tiden da man måtte bruke strøkne servietter av lin på et festbord.


Nå kan du få kjøpt både servietter og duker som til forveksling er lik tøyduker og tøyservietter. Du bør velge et tema og sørge for at du holder fast ved ideen når du skal velge tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg