tirsdag 16. juli 2019

Karbonfiber folie

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Klistermærker og skilte på foliekniven. Piff opp bilen med stilig karbonfiber folie. Gir et eksklusivt uttrykk uten for høye kostander.


Disse produktene fås som ulike systemer. Systemene kan påføres på ulike måter avhengig av prosjektets type og størrelse.

En matt karbonfiber eller børstet aluminium hadde kanskje vært noe? Denne filmen har en preget finish som etterligner ekte karbonfiber , og som reflekterer lys slik du forventer det. Den lille seilbåten fikk en folie som minner om karbonfiber ,. Selger en full rull med original 3M Di-noc folierings film.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Med enestående holdbarhet og ytelse er Avery Dennison SW9Supreme Wrapping Film et utmerket valg f. I tillegg endres høydepunktene i mønsteret, alt etter synsvinkelen.


Den har en moderne, visuelt tiltrekkende design, noe som gjør karbonfiberfinishen perfekt for unik foliering av flater på bilen, både innvendig og utvendig.

Planen så langt er å lage en ny instrument-plate i aluminium og så dekke denne med en eller annen form for karbonfiber-folie eller noe lignende. Omtrent slik blir det seende ut (bortsett fra i karbon i stedet for tre): Selve alu-platen får jeg sansynligvis en kompis til å lage for meg. KPMF Carwrap med Airelease er en spesialutviklet folie på 1mikron med luftkanaler i folien , noe som gjør monteringen enklere. Beltebeskyttelse – bilbeltebeskyttelse. Myk og god beltebeskytter.


Unngå bilbelter som gnager, disse gir behagelig støtte og komfort. Ferdig tilpasset folie med karbonfiberstruktur for dashbordet i Tesla Model 3. Beskrivelse Aluminium matt (Q1) er en elegant metallisk film som ser helt lik ut som en overflate av børstet aluminium - tilsvarende hva man finner på kjøleskap. Vi tilbyr forskjellige typer folie blant annet høyglansfarger, matte farger, børstet metall- og karbonfiber -look. Hver person har sin personlige smak, det gjelder også utseende. Karbonfiber 3D-rullpakke-1.


Da har vi folien 3M DI-NOC Carbon serien som kommer deg til unnsetning. Setetrekk til baksiden av fremsete. Enkelte er Carbonfiber Look dvs. Gjør en liten forskjell på din Tesla Model med vår folie til Tesla-logoen.


Skill deg ut med karbonfiber , børstet metallfinish eller velg i samme farge som resten av bilen din. Hvis du er ute etter folie til logoen foran på din Tesla model finner du det her. Alle kan installere disse.


Det tar under et minutt, og du trenger ikke noe.

Det absolutt beste alternativet i markedet er 3Ms Di-NOC CA-4karbonfiberfolie. Selvklebende karbonfiberfilm som gir flaten en stilig 3D-struktur og et beskyttende overflatesjikt. For inn- og utvendig montering. Klippes til ønsket størrelse.


Når fiber og epoxy er lagt opp, har jeg brukt biltema folien som slippfilm. Til å begynne med så brukte jeg en løs filt som ”breather” lag, men den ga noen ganger rynker, som igjen gjorde avtrykk i støpen, så jeg fant ut at vanlige vatt slik du får kjøpt i sømbutikker gir et bedre resultat. Prisene varierer naturlig nok fra bil til bil, og stede til sted. Den avhenger både av hvilken type folie en vil ha, hvor mange lister det er snakk om og hvor mye arbeidet det er å få listene løs.


Hos Scandinano i Drammen koster det fra ca. M grafikk kan brukes på en rekke måter for å dekorere, reklamere gjennom eller beskytte områdene dine. Eller alle tre om du vil.


M tilbyr også flere ulike.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg