fredag 12. juli 2019

Kalkmaling på stoff

Kalkmaling på stoff

Se det store utvalget av stoffer , mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Jeg tror kanskje jeg går for noe helt annet enn jeg først hadde tenkt. Line Elisabeth med bloggen Line Elisabeth`s side kom med tipset om å male de med kalkmaling. Malingen kan brukes på både stoff og tre. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Kalkmaling på stoff

Nytt digitalt fargekart. Vintage kalkmaling for alle typer underlag, også stoff. Du kan feks male en gammel stol eller sofa isteden for å trekke den om. Jeg vil ikke anbefale å bruke kalkmaling på spisestuestoler som brukes ofte, da det vil få for mye slitasje. Du kan bruke løse saueskinn i stedet, hvis ikke stoffet som er i dag er så fint.


Kjøp for eksempel brune skinn på Ikea som du deler i tre eller fire. Har lest litt rundt det og forstått det sånn at om man bruker kalkmaling og en voks over så kan det bli bra. Er altfor dyrt å kjøpe møbelstoff salongen min. Vil noen dele sine erfaringer? Denne serien vil aldri kunne erstatte ett kurs, men er tenkt som en hjelp på veien.


Det er også viktig å vite at dette gjelder VINTRO kalkmaling og ikke kalkmaling generelt. Tekstur, binde stoff og egenskaper er svært ulike hos de forskjellige merker. Jeg er god på Vintro, og denne serien tar for seg våre produkter. Jeg prøvede et lille hjørne først, for at se hvor meget malingen stoffet ville suge. Jeg må sige, at det var nemt.


Suger det meget, er det en god ide at grunde det først, for at spare på malingen. Jotuns nye kalkmaling , Lady Minerals, tar utgangspunkt i fargene som Jotun har fra før i sine fargekart. Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling , men kanskje ikke på alle veggene.


Boutique en ligne pour Stoff - des milliers de clients satisfaits. Male på fliser - Gamle små kakkelborde. Når du maler på stof med Annie Sloan kalkmaling kan du nemt lige. Fantastisk effekt på vegger,men også på å male f. Bruk alltid pensel og ikke rulle til kalkmaling ! I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Flax heter gråfargen på stoffet og dette er en Keith Lowback barstool. Next up skal teste kalkmaling på stoff må bare bestemme meg for farge. En hydraulisk kalkmaling vil ha raskere fasthetsoppbygging pga den. Stoff klassifisert med en helse – eller miljøfare. Vintro kalkmaling -beregnet for møbler og interiør og produsert med en helt.


Kalkmaling på stoff

Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Du finner oss på Snekkerud gård i Hærland i indre Østfol kun noen hundre meter fra E18. Hit kan du komme og se produktene, eksempler på hva man kan gjøre, og vi arrangerer også kurs i hva man kan benytte kalkmaling til.


Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Kontakt oss nå for mer informasjon om neste kursdato. Nr 2: Det fester på ALT!


Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Pass bare på å male vått i vått – det vil si – gjør deg ferdig med hele strøket i én arbeidsøkt, så du ikke får merker av overlapping. Brukes malingen på en vegg som er mye utsatt for fett og søl, bør du dekke den med et forseglende lag.


Da anbefaler vi vår Eco Sealer oppå. Hvor tit har du ikke set set et møbel i perfekt stan men hvor stoffet ikke er din smag. Her er en metode, hvor du kan male stoffet på dit møbel. Du skal bruge: Maling fra Annie Sloan Paint.


Derudover hæfter malingen på plastik, stentøj, polstrede møbler og du kan bruge den til at farve boligtekstiler eller tøj til et forvasket look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg