torsdag 25. juli 2019

Kastehelmi betyr

Kastehelmi - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Tallerkenen er perfekt for servering av forretter, frokost eller som kaketallerken.


Seriens distinkte mønster er inspirert av duggdråper som skinner som perler i morgensolen. Serien gjenkjennes av boblene i forskjellige størrelser som går i sirkler. Serveringsbollen passer ypperlig til servering av salater, frukt og desserter. Oiva Toikka eksperimenterte med ulike overflater på glass som kunne skjule skjøtene som dannes i produksjon av presset glass.


Stetteskålen rommer 35cl og er perfekt for servering av desserter og forretter, snacks eller dekor. Ordet kastehelmi er finsk og betyr duggdråpe, og det er nettopp duggdråpenes form som var inspirasjonen til denne glasserien. Skålen fins i flere farger. Relanseringen er en del av feiringen av Oiva Toikkas år som virksom hos Iittala. Han sies å være en av dem mest briljante moderne designere av finsk.


Et unikt og vakkert håndverk av høy kvalitet. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Kategorier: Gaver og interiør, Lys. Gratis frakt over 5kr. Produsert av presset glass og finnes i ulike farger.


Dråperekkene er utformet i ulike størrelser og går i sirkler rundt vannglasset. Den består av glasskrukker og glass med et pent design. Her er sesongens nyheter fra Iittala.


Som dere ser har jeg brukt selve krukken som telysholder og lokket som en såpeskål. Glasskrukken er en del av en special edition-kolleksjon i fargen Ultramarineblå som Iittala har laget i forbindelse med feiringen av Finlands 1år som selvstendig land. Nu i ny färgskala inspirerad av naturen,. Tåler oppvaskmaskin, glassvask opptil 55˚C. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Servietter på nett.


Telysglass i klart glass passer i alle hjem. Kolleksjonen består av tallerkener, skåler, lyslykter i flere farger i tillegg til det kjente kastehelmi kakefatet på stett. Nå utvides serien med drikkeglass og praktiske krukker.


Kastehelmi betyr

Krukkene kan brukes til mye forskjellig. Katehelmi betyr duggdråper og det er tydelig å se hvorfor serien er blitt navngitt nettopp på grunn av det. Finnes i disse fargene. Vi håper du har hatt en fin sommer og er klar til ny start! Med både gunstige medlemspriser og gode bonustilbud kan du spare mye på å handle i Bonusmagasinet.


En smart eggedeler med plass til eggeskallet, var en ting jeg merket meg spesielt. Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet. Vårt sortiment inneholder kjøkkenredskaper, kjøkkenutstyr og innredning til kjøkkenet.


Vi har rask levering og fri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg