tirsdag 16. juli 2019

Takhengt tørkestativ til vaskerom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service!

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. I tillegg skal tørkestativet ta liten plass, men være stort nok til hele vasken. Våre stativer er designet i Norge, og produsert i Europa.


De er laget for det nordiske markedet, og tåler til og med tunge dundyner, tykke laken og lignende. Tørkestativ Tørkestativ Det er tross alt ingen grunn til at tørkestativet skal stå fremme når du ikke bruker det. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk.


Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg.

Strykebrett nettbutikk. Smarte produkter til hjemmet ditt. Genialt, takhengt tørkestativ med eller stenger.


Stengene heves og senkes individuelt via snorer for enkelt å legge på og ta av klær. Tilpasses hos hver enkelt med opp til ca meter takhøyde. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Antonius takhengt tørkestativ (Ikea) innlegg 9. Vi har det fra interiørdetalj og er kjempefornøyd.


Flere resultater fra forum. Vaskerom med takhengt tørkestativ ! I tillegg til å innrede nytt hus har jeg stadig prosjekter på gang, og de håper jeg å dele litt av her inne! Men hvor skal man ha det? Kanskje er du heldig og har et eget vaskerom med tørkeplass, men mange vil nok kjenne seg igjen i det evige tørkestativet i gangen, badet, soverommet eller stuen.


Jo tettere klesvasken henger, jo lenger tid tar det før det blir tørt. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).

Vaskesortering på den smarte måten. Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid. Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite. Et praktisk takhengt tørkestativ kan heises opp og ned. Vi bruker tørketrommelen til det meste av klærne, men bl. Jeg er ute etter et takhengt tørskestativ som.


Jeg har også tørkeskap, og får ikke plass til en full maskin inni det, men jeg har en stor Miele-maskin da. Ulempen er jo strømforbruk, men ellers er det greit. Hverken sliter på klær eller krymper dem, sånn som en tørketrommel kan gjøre. Nå bruker vi faktisk tørkeskapet vårt mest som tørkestativ , altså uten å skru på lufta.


TIL TØYVASK : De færreste har vel plass til et stort tørkestativ på badet, men denne lure løsningen tar ikke stor plass. Da unngår du også å ødelegge plenen med stolper. Har vurdert takhengt tørkestativ. Leser litt gamle innlegg her på hvor stort et vaskerom bør være. Mange mener det bør være over kvm.


Vårt blir på ca kvm. Uttrekkbar tørkesnor med fem snorer! Tørkesnoren Trollo fra Rörets er en utrolig praktisk anordning som passer perfekt i baderom, vaskerom , på balkong eller hvor.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg