onsdag 24. juli 2019

Ølglass typer

Alt til restauranten - kjøp online! Se vårt brede sortiment! Hva skjuler seg bak trenden? Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Ølglass typer

Det er også en estetisk opplevelse i det å nyte en øl fra et lekkert glass som presenterer ølen ordentlig og som er godt å holde i. Det er ingen vits å gjøre dette altfor avansert og holder du deg til fire-fem forskjellige typer glass har du det du trenger. En enkel guide til riktig ølglass. Mellbin har følgende tips til hvilken type ølglass du bør velge til ulike typer øl. IPA, pale ale og liknende. Dette gjelder ifølge øl-sommelieren de fleste typer moderne øl.


Fint at man har i hjemmebaren et sett av forskjellige ølglass , som kan blandes og velges til ulike typer av øl. Det er svært viktig å oppleve smaken og aromaen i sin fylde, og ikke bare drikke ølen rett fra kannen. Hvilket ølglass bør man velge? Se utvalget av ølglass fra Rosendahl, Spiegelau og flere kjente merkevarer. Klikk utførte for en tid tilbake en stor test av ølglass , hvor vi testet syv forskjellige typer øl i syv forskjellige typer glass, altså tilsammen forskjellige kombinasjoner.


Der var det IPA-glasset til Spiegelau, glasset til høyre på bildet ovenfor, som kom ut på topp for lyse øl. Alle disse typene av ølglass kan enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen. Plasser dem på øverste hylle og med randen ned. Sørg i tillegg for at de ikke er i direkte kontakt med hverandre, ettersom vaskeprosessen noen ganger kan gjøre at de slår mot hverandre.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Vi ville gjerne finne ut hvilke glass som passer best til forskjellige typer øl, og om det finnes et virkelig godt universalglass som passer til alle øltyper. Vi valgte oss ut syv forskjellige øltyper (se faktaboks) og syv forskjellige ølglass , og testet alle kombinasjonene.


Et tykt ølglass overfører temperaturen sin til ølet, mens et tynt glass tillater brukeren å temperere ølet i hånden. Det viktigste i vedlikeholdet av ølglass , er å holde dem rene og unngå fett. Fett (særlig melkeprodukter) etterlater en hinne i glasset. Denne typen glass bevarer kullsyren og holder ølet friskt lengre.


Som generell regel kan man si at man drikker lyst øl av høye slanke glass, mens mørkere mer avanserte øl helst skal serveres i stettglass som kan minne mer om ulike typer vin- og brennevinsglass. Vi har et bredt utvalg av barutstyr til ditt serveringssted. Glass, utstyr og småmaskiner. Vi har også bardisker, storkjøkken og interiør.


Ølglass typer

Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. De klassiske ølglassene rommer en pint og er veldig kjekt å ha når du vil ta en pilsner. Om du er på jakt etter en ølseidel, et moderne ølglass eller noe mer tradisjonelt, for lys pils, mørk stout eller weizbier – vi har det du leter etter, med eller uten målekant. Her finner du garantert ett glass som faller i smak.


Flere glass-serier til alle typer drikke! Sammenlign tilbud på ølglass typer i kategorien Servise, glass bestikk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar. Her kan du se vårt utvalg av pene og robuste ølglass. Ved å bruke ulike typer ølglass , beroende på hvilken type øl du serverer, kan du på en enkel og smidig.


Ølglass typer

Om en må velge tre typer ølglass som er et must, hvilke ville du valgt og hvorfor? For meg er det egentlig bare ett glass som er et must, og det er tulipanglassene, eller pokalglass om man vil. Dette fordi at glasset gir plass til å snurre litt på ølet, slik at aromaene kommer bedre fram, samme som man gjør med vin. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Dette er en type øl som har lange tradisjoner i Norge. Det har blant annet blitt tatt i bruk som medisin og vært med på polferd med Fram. Den er mørk i fargen, og kan smake litt av karamell og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg