mandag 22. juli 2019

Plastbelagt flettverksgjerde

Flettverksgjerde er blant den vanligtse type gjerde i Norge. Bruksområder er typisk barnehage og industriområder. Ta kontakt om du har behov for et gjerde.


Et flettverksgjerde er et rimelig gjerde som er enkelt å montere. Kontakt oss for mer informasjon om flettverksgjerder. Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk. Plastbelagt flettverk.


Vi produserer flettverk med ulike maskestørrelser fra 1mm til mm med ulike trådtykkelser som gir god fleksibilitet. Garda Sikring tilbyr flettverk i både plastbelagt , varmforzinket, aluminium og syrefast utførelse. Varmgalvanisert flettverksgjerde.


Hagegjerde, plastbelagt grønn, 60cm x 25m. Gjerder av netting er et solid og sikkert valg for å beskytte eiendom. Vi tilbyr nettinggjerder til alle formål, og skreddersyr gjerdene etter ditt behov. Solheim Gjerdenett Solheim Gjerdenett.


Vi kan også levere sort eller grønn plastbelagt galvanisert flettverk. Dette er flettverksgjerder som motstår rust, falming, avflassing og som tåler vårt nordiske forhold. Våre flettverksgjerder er av industrikvalitet som også benyttes til inngjerding av villaeiendommer.


Vi leverer flettverk i. Denne prosessen gjør at tråden mer fleksibel og motstandsdyktig. Leveres også i lakkert sort og grønt. Vanlig flettverk er tykkgalvanisert.


Standard høyder på flettverket er 80cm, 100cm, 120cm, 150cm, 180cm og 200cm. Den har funksjoner av vevd enkel, skjønnhet og praktisk. Det er etterbehandling er galvanisert og plastbelagt med lang tidsbruk og korrosjonsbeskyttelse. De er mye brukt som beskyttende gjerde i boligsider, veier og idrettsbaner. Hagearbeid eller avkobling?


Plastbelagt flettverksgjerde

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og. Høyde, Trå Masker, Lengde på rull, Pris Eks. Anbefaler overligger så slipper du at gjerdet henger og slenger etter år etter at barn har lekt på det. Ta en prat med oss om priser.


Com AS selger alle typer gjerdenetting, gjerdestolper, flettverksnetting og gjerdemateriell. Sort flettverksgjerde har blitt populært og skaper et særpreg ved å skille seg ut fra. Hva koster det å sette opp et netting gjerde?


En god regel å forholde seg til er å sette ca. Alt etter hvilket sikringsnivå kunden har behov for. Gjerdet er fleksiblet og kan benyttes til inngjerding av f. Det kan også brukes for avskjerming av trær. Dette er skikkelig flettverksgjerde som passer utmerket til privat eiendom. Vi har også tilbud på sort flettverk, klassisk og lekkert på eiendommen din.


Gjerdet består av stolper, skråstivere, flettverk og tråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg