fredag 12. juli 2019

Kakefat med stett

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Bredt sortiment av alle sesongens fineste farver og design. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kakefat med stett

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Fri frakt over 49-KUNDEKLUBB.


Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Designen er lekker og diskret og gjør fatet ideelt til mange ulike anledninger. For bedriftskunder som betaler med faktura, les informasjon.


Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel. Fra populære Rosendahl finner du et svært stilig kakefat av porselen. Dette er et veldig flott fat som man kan servere luksuriøse kakedekorasjoner på.


Hos oss finner du også svært praktiske roterbare kakefat. Med et roterende kakefat , blir det lettere for deg å lage helt magiske kaker. Kastehelmi serien, designet av Professor Oiva Toikka, har produkter til både servering og interiørdekor.


Rundt kakefat på stett i porselen. Førpris 29- 15-Kjøp. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega.


Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål. Betalingsløsninger Betal sikkert med kort eller Vipps. Legg i ønskeliste Legg til. LYSFAT SORT PÅ STETT 78- Kjøp.


Kakefat med stett

Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Etasjefat kakefat med stett kakelokk. Et flott kakefat yter rettferdighet til innsatsen bak bakingen,.


Eliza glassbolle på stett , kr 14 Indiska. Arv Bröllop kakefat med lokk, kr 13 Ikea. Leter du etter kakefat med stett ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Opplev en tradisjonsrik jul med vårt populære servise Gammeldags Jul. Det blir et elsket familieklenodium som blir til glede i mange, mange år fremover.


Kakefat med stett

Motivene er laget av kunstneren Lars Carlson.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg