tirsdag 23. juli 2019

Tomme flasker med skrukork

Tomme flasker med skrukork

Beste Priser På Flasker Tomme. Finn de beste prisene på nettet. Sikker flaske gjennom dobbelt lukking med lite lokk og skrukork. Blant produktene finner du tomme ølflasker, syltetøyglass, spesialflasker til dressinger og flasker til medisinsk bruk. Etterspørselen etter tomme ølflasker i glass har økt kraftig ettersom mikrobryggeriene har økt i popularitet.


Hos oss finner du ølflasker og ølkorker til både hjemmebrygging og mikrobryggerier. Lekker flaske til oljer, eddik eller sirup. Du kan også velge sort kork med helletut Dimensjoner: Høyde 215mm, Diameter 67mm, Høyde etikettområde. PET ølflasker med forsegling.


Men det er jo svært greit å putte plastflasker i ein sekk og ein koffert om ein skal på tur. Og ikkje minst greit å transportere tomme flasker som ikkje veg noko attende til heimebryggeriet. Og no sidan vi faser dei ut ingen fare å gje vekk flasker som vi ikkje får attende. Plastflasker med skrukork.


Tomme flasker med skrukork

Hjemmesiden bruker cookies. Robust, halvgjennomsiktig flaske med vid hals og tett lokk. Velegnet til ekskursjonsbruk.


Kjøp vinflaske med skrukork og bytt ut innholdet med alkoholfri vin eller saft :). Det var for mange flasker , og for over 1år siden startet diskusjonen,. På 70-tallet kom ei grønn flaske med skrukork , men den forsvant. Leveres med pipette og en blå gaveeske. I fjor ble det satt ny rekord – det ble pantet 9millioner flasker og bokser her i. Krukker, bokser og flasker.


Tomme flasker med skrukork

For å gjøre det mer oversiktlig og ryddig i matskapet og kjøleskap kan man oppbevare matvarer, drikke eller lignende over på krukker, bokser eller flasker. For eksempel kan du oppbevare tørrvarer som ris og pasta i krukkene eller metallboksene. PET flaske i klar plast med flere alternativer til kapsel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Tomme flasker for blekkprøver med kapasitet på 5ml. Brukes for å dele små kvantum med blekk, ta med seg blekk på reiser eller oppbevare små doser blekk. Kan lett skylles og brukes igjen. Skrukork med sikker lukking som hindrer lekkasje. Pakken kommer med labelpapir for å klistre på flaskene.


Tomme flasker med skrukork

PET- FLASKE MED SKRUKORK 250ML. Vi hjelper deg gjerne med spørsmål angående ditt kjøp, levering, fakturaer, returer, reklamasjoner. VWR enable science ved å tilby produktvalg, service, prosesser og våre folk får det gjort. Stilren design i gjennomsiktig PET-plast og svart eller hvit skrukork og bunn. Klikk rundt på hjemmesiden og bestill Tomme Flasker.


Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Tøm det over på fine krukker og flasker. Gjør det oversiktlig og ryddig i matbod og kjøleskap ved å oppbevare tørrvarer, pasta, matrester m. Også kjeks og kaker fortjener noe bedre enn en åpnet forpakning som er vanskelig å lukke.


Da kan løsningen være en metallboks eller en kakeboks i stedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg