torsdag 11. juli 2019

Kakefat nille

Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega. Stilrene eller trendy designs og alltid god kvalitet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kakefat nille

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Vi har mye flott på nille. Din nærmeste butikk er. Mix og match med andre partyprodukter i samme serie. Motta nyheter fra nille - og få Nilleklubbpriser i butikken.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg.


Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Det blir enda hyggeligere å sette en lekker detalj på bordet fylt med godsaker. Med et etasjefat kan du enkelt servere gjestene ulike former for snacks, eller du kan bruke det som et kakestativ. Her er mulighetene mange- det er kun fantasien som setter grenser! Vi leter land og strand rundt etter unike fat og annet tilbehør som kan være med på å løfte kakebordet til nye høyder!


Følg med oss, her i nettbutikken, på. Kakefatet er flatt og er derfor velegnet for servering. Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål.


Kakefat nille

Se utvalget av kakefat på til bords. Kjøp fra vår nettbutikk, eller besøk din nærmeste. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Rask levering, ferdig tollet.


Skal du servere for eksempel cupcakes eller kjeks har vi flere etasjefat der du kan servere alle julens syv sorter på. Vi selger også kakefat med lokk som du kan bruke til å beskytte kaken, både når den oppbevares i for eksempal kjøleskapet, eller hvis du skal servere kaken utendørs. Var innom Nille bare,og fikk røsket med meg litt da vettu. En serie med kakefat med god design til fornuftig pris. Kastehelmi kakefat fra Iittala, designet av Oiva Toikka.


Kakefat nille

Besøk våre nettsider og se det store utvalget våre butikker tilbyr. SANS Kakesett inneholder et kakefat i glass, kakespade og seks kakegafler. Kakefat med stett og glassklokke – kr 2- Nille.


Det runde kakefatet er flatt og er derfor velegnet for servering. Bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler at kakefatet vaskes for hånd. Mål: Diameter: cm. Baking er gøy – spesielt med riktig bakeutstyr. Se vårt stor utvalg av kjevle, bakematt og slikkepott.


Kakefat nille

Men hvorfor er det så vesentlig at det er i plast? Jeg ønsker meg også et avlangt kakefat , men ikke i plast akkurat. Men, forslagene her er gode, vil du ha kakefat i plast, så oppsøk obs, ikea, binders, og andre sånne plasser, altså plasser du ikke normalt går for å finne pene kakefat. Prøvd Nille , europris etc? For en stund tilbake solgte Nille en serie med blomstrete krus, kakefat , brødkurver osv.


Den var skikkelig søt og jeg kjøpte meg fire krus med rosa blomster på. De hadde da også et etasjefat (you know what I mean?) med disse søte blomstrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg