tirsdag 30. juli 2019

Tak over uteplass bilder

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En overbygd terrasse er genial når regnet faller ned. På terrassen har denne familien laget en koselig uteplass med tak over som beskyttelse for dårlig vær.


Det er noe spesielt med å være ute, men samtidig sitte beskyttet mot vær og vind. Her nytes stille sommerregn under tak med utsikt mot havet. SE FLERE BILDER fra dette nydelige sommerhuset her!

Sommerhytta ( over ) er oppdelt i flere enheter, og mellom dem oppstår det skjermete rom og plasser - alle med utsikt mot vannet. Dette lille, grønne huset er utgangspunktet et rimelig anneks (under) fra den svenske storprodusenten Jabo. Uteplass til liten hytte. Et tak over terrassen kan gjøre utesesongen enda lenger og eliminerer bekymringen for regn når du skal spise ute.


Du kan bygge taket som en frittstående konstruksjon, eller du kan binde det sammen med hus eller hytte. Har du bygget en treterrasse allerede, er et tak et naturlig byggetrinn nummer to. Dersom det legges tak over pergolaen, må man ta hensyn til at konstruksjonen må tåle snølast på vinterstid.


Konstruksjoner med tak faller som. Her er koselige uteplasser med tak , perfekt når det regner eller når sola.

Det står pergola i overskriften, men jeg tror det blir tak over hele! Situasjonsbeskrivelse: på sørveggen på huset vårt har vi en platting på m den er helt ubeskyttet for vær og vind. Vi har en uteplass lengst til høyre med bord og stoler, se vedlagte tegning. Med tak over uteplassen spiller en regnskur eller to ingen rolle.


Bølgeplatene av plast er skrudd fast til de tversgående lektene med skruer med gummipakninger. Til denne konstruksjonen er det også laget glassvegg mot nor ved at åpningen er delt i felt på ca. Som jeg skrev i forrige innlegg jobber vi med hagen vår for tiden.


Så nå sitter jeg å søker inspirasjon til en terrasse med tak og levegger. Kan vel kalle det en overbygd terrasse eller på en måte et lite hus? Poenget er at utplassen vår kan brukes så mye mer. Kon­struksjoner med tak faller som regel inn under søknadspliktige tiltak.


Tett vekst med klatreplanter oppå pergolaen kan føre til at snø blir liggende på pergolaen vinterstid. Her har vi i flere år satt opp midlertidige terrassetelt på ca 4xmeter i det ene hjørnet, og i det samme hjørnet har har jeg begynt å sette opp to vegger i vinkel, søyler i hjørnene og tak over. Har kommet så langt at taktro er lagt på, og kledning på de to veggene.


Tak til utestue, terrasse eller carport. Vi har samlet tips og triks til montering av takplater, så det er lettere å komme igang. Uansett om du skal ha nytt tak på din utestue, et flott takoverbygg til terrassen eller et tak til carporten, kan du finne monteringsveiledninger og videoer på våre monteringssider.


Enhver uteplass er forskjellig, men vi jobber mot det samme for hver eneste – At den skal brukes mest mulig. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å bruke terrassen, balkongen, eller verandaen din flere dager i året.

Med pergola, innglassing, utestue, eller skjerming med screen, kan enhver uteplass bli en drøm! Start med utgangspunktet ditt. Hvor stor plass har du å boltre deg på? Har du tak over hodet hvis det skulle regne litt? Med planter kan gjøres for å skape et vårlig og vakkert inngangsparti.


Mange anbefaler å vente med å sette ut sommerblomster i krukker til etter 17. Men det finnes enkelte planter som er mer hardføre enn andre, og disse kan du godt begynne å la stå ute allerede nå. Tips og råd til deg som skal bygge hus, hytte eller garasje eller pusse opp.


Hage, terrasse, hageverktøy og hageredskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg