mandag 15. juli 2019

Kunstig rosebukett

Kunstig rosebukett

Flott og varieret rosebukett fra Emeral som måler cm. Vi har kunstige blomsterbuketter i mange ulike farger og typer i vårt sortiment, slik at en passende bukett med kunstige blomster er tilgjengelig for enhver smak eller stemning. Våre kunstige blomster er allerede pent anordnet i en bukett så du trenger bare finne en passende vase før du plasserer dem ut.


Kunstig rosebukett

Under finner du hele utvalget vårt av kunstige blomster. De kunstige blomstene holder høy kvalitet og du vil garantert bli overasket over hvor realistiske de kunstige blomstene er. Ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål rundt våre kunstige blomster eller kunstige planter. Standardpris 29kr Spar -29kr Nydelig kunstig rosebukett i cellofan. Kunstig rosebukett med stk roser sammenbundet til en nydelig kunstige bukett.


Om den skal stå som bordpynt, om den skal gis i gave så er denne det rette valget. Den er virkelig kjempefin! Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne enhver.


Kunstig rosebukett

Vil du unngå å bruke tid og krefter på å vanne plantene dine? Hvis svaret er ja, er det opplagt å kjøpe naturtro, men kunstige planter. På den måten unngår du å vanne plantene, men går ikke glipp av deres vakre utseende. Se nærmere på utvalget vårt og finn de kunstige plantene du liker best. Send en vakre roser hjem til noen du er glad i. Vi kan levere blomstene rett på døren sammen med din personlige hilsen.


Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet! Pris NOK 14inkl. Svært naturtro rosebukett med STORE, håndmalte silkeroser.


Nydelig rosebukett med roser og litt bladverk Diameter 19cm Lengde ca 25cm Kommer også i hvit utgave! Rosebukett med is 27cm. Kunstige blomster stammet i sirkel og satt i potte.


Lene Bjerre, HerregårRiviera Maison, Lea m. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Vi har silkeblomster til hvert et rom, enten det er i hjemmet på kjøkkenet eller på badet, i stuen eller på soverommet. Vi tilbyr unike silkeblomster i mange forskjellige farger og størrelser, i denne kategorien har vi silkeblomster fra de minste på 16cm til større som for eksempel vår kunstige orkide på 130cm og mye imellom.


Kunstig rosebukett

En stilren rosebukett med hvite roser som er bundet opp med sesongens grønt. Til dette produktet har du mulighet til å legge til en minnegave hvor beløpet går uavkortet til Kreftforeningen. Et eget kort vil følge med blomstene som ett takk for at det er gitt en minnegave.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg