onsdag 24. juli 2019

Nye trinn til trapp

Nye trinn til trapp

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! NYE TRINN : Ved å montere nye trinn oppå de eksisterende, får du raskt ny trapp. Det er flere veier til ny trapp. Du kan velge å bytte hele trappen , men det er vesentlig enklere og rimeligere å fornye den gamle.


Både maling, lakk, olje, teppe og belegg kan gi trappen nytt liv. Men du kan også montere nye trinn i massivt tre. Før du setter de nye trappetrinnene på, er det en fordel å male de loddrette stusstrinnene og vangene. Du trenger ikke dekke til , for de gamle trinnene blir jo skjult av de nye.


De nye trappetrinnene limes direkte oppå de gamle med sterkt montasjelim. Når siste trinn er på plass, har du fått en ny trapp med et eksklusivt utseende. Ved å bruke ferdige trappesteg kan du på kort tid forvandle en gammel og slitt trapp til en moderne og lekker del av interiøret.


Nye trinn til trapp

Trappetrinn i valnøtt med hvite opptrinn fra Lundbergs. Ferdige trappetrinn: Med ferdige trinn i stavlimt eik kan det ikke bli enklere å fornye trappen. Mindre vasking: Trapper med tepper er lette å renggjøre med støvsuger. Nye trinn i gammel trapp.


Et annet godt alternativ hvis du ønsker å beholde den gamle trappen , er å legge nye trinnplater. Trinnplater får du i flere ulike materialer, fra massivt tre til ulike tresalg som eik og ask. Ta neste trinn - den enkle veien til en fornyet trapp. Trappen din blir stadig mer nedslitt med årene.


Nye trinn til trapp

Samtidig har trender ført til at trappen betraktes som en viktig del av hjemmets interiør. Spar både tid og penger ved å velge fornyelse av trappen i stedet for å bytte den ut med en ny. Få ny trapp uten å rive den gamle – dekk de gamle trinnene med nye. Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling, teppe, nye trinn eller andre enkle grep. Her får du tips om hvordan du pusser.


Selv om trinnene på den gamle trappen er uthulede og slitte, kan den komme til å se ut som en ny trapp ved å legge nye. Har du en slitt trapp du ønsker å gjøre noe me trenger du ikke nødvendigvis å bytte den ut. Blant annet kan du montere nye trinn i massivt tre eller laminat. Det finnes nemlig egne trappefornyelsestrinn, og med dem er veien til ny trapp kort. Ny trapp til nybygg eller rehabilitering?


Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. En trapp brukes mye, og kan derfor fort bli slitt. Men mye kan gjøres med en gammel trapp. MSPolymer er lim uten løsningsmiddel som herdes av luftfuktighet.


Ikke bruk løsningsmiddelbasert lim da trinnene kan svulme opp og slå seg. En mal følger med hvert trinn for enkel montering og best mulig resultat. Tre trinn til din nye trapp. Vi måler trappene dine. Bestill et gratis kundebesøk for tilbudsberegning og måling av din nye trapp.


Vi produserer trappene dine. Gulvmaling flyter godt ut til perfekt resultat på trinnene, og på vertikale flater påføres tynne strøk for å unngå sig, sier Thor Ingar Røneid hos TreStjerner. TRAPPEMALING: En slitt trapp i furu eller eik kan få nytt liv med maling.


Vask godt, mattslip og påfør grunning, før trappen males med to strøk gulvmaling. De rette trinnene i trappen fornyes med fordel ved hjelp av enkelttrinnene våre, så lenge trappen ikke er bredere enn meter og ikke har en trinndybde større enn 2mm. Om ønskelig er det mulig å bruke dobbelttrinnene, som deles på midten og er nok til to trinn. Hvis trappen din har et ujevnt antall rette trinn , bruker du med fordel et.


Og veien dit kan være kortere enn du tror. Vi behandler også trinn etter deres farge på parkett, eller hele trappen om du ønsker. Bor du over to over to plan eller mer, er det ingen vei utenom. Her følger ti tips for deg som enten vil bygge ny trapp eller bare ønsker å gi din gamle trapp en ansiktsløftning. Har kjøpt oss hus, og dermed veldig mye som må gjøres.


Noe av det første på lista er ny trapp. Har planer om ei 180-graders svingtrapp, så enkel som mulig. Fikk et tilbud på ei hvitmalt furutrapp – uten noe som helst dilldall annet enn at den er lukket – til mellom 45.


Nye trinn til trapp

Kan lange skruer, eller noe lignende, gjøre noe med knirkingen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg