torsdag 22. januar 2015

Billakk fargekode

Sjekk ut Fargekode Billakk. Endelig har du full tilgang på alt av lakkutstyr som tidligere kun har vært tilgjengelig for proffesjonelle billakkerere. Acrylbasert lakk gir deg den beste kvaliteten og fargelikheten. Pensel, i boks eller presset i sprayboks. Spraylakk fargekode – Original farge blandet og presset på sprayboks etter din fargekode ! Alt du trenger fra rust til ferdig lakkert bil.


Billakk fargekode

Kjøp Lakk og farge til bilen. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen.


Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Vi har alt fra ulike fyllere og primere, via vann- og løsemiddelbaserte baser (base coat) til ulike klarlakker (clear coat). Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Vi tilbyr billakk fra tyske Mipa Coatings.


Billakk fargekode

Se mer og kontakt oss her! Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Legg inn anbud gratis hos oss. Lynrask levering og bra priser. På jakt etter billig lakkering?


De har distribusjon i en rekke lan og vi er stolte av å være forhandler i Norge. Søk Fargekode Billakk. Send inn spørsmål via kontaktskjema eller mail post(at)sandtec. Les hvordan i vår artikkel om temaet. En sprayboks er nok til å dekke ca.


Det anbefales ikke å lakkere store områder med sprayboks, da det da er vanskelig å få et jevnt resultat sammenlignet ved bruk av sprøytepistol. Hvordan finne bilens fargekode ? Blank, silkematt eller matt finish. Vi blander også fargekoder til motorsykkel, ral og ncs koder.


Husk å bestille klarlakk i tillegg ved bestilling av billakk. Industrilakk er også meget egnet til å fylle på sprayboks. Support følger våre normale åpningstider. Send oss nøyaktig informasjon på bilmerke, fargekode og årsmodell i meldingsfeltet når du bestiller, eller kontakt oss.


Billakk fargekode

De mest populære lakkene er: Cellulose (nitrocellulose-lakk). Disse tørker raskt og karakteriseres av lave plastikkegenskaper, derfor brukes de som regel til eliminering av små defekter. De trenger tilleggspolering etter tørking.


Vi er nå inne i vårt førtiende år som totalleverandør av billakk og marker dette med blant annet en modernisering av vårt kjennemerke. Produsenter produserer flere typer produkter til lakkering av bilen. Mal over steinsprut før det blir større skader på bilen.


Billakk fargekode

Fyll inn i et eller flere søkefelt for å finne lakk til din bil. Finner du din kode, klikk på kjøp-knappen for å bestille. Mangler KJØP-knappen er lakken ikke.


Under Finn din farge velger du bilmerke, år og modell samt fargekode for å finne den riktige fargepennen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg