onsdag 28. januar 2015

Male bad hvilken farge

Her får du forslag til vakre fargekombinasjoner du kan velge mellom, avhengig av hvilken stil du ønsker på badet ditt: Baderom nr 1. En behagelig palett med blågrønne minttoner og kjøligere gråtoner som skaper et fresht uttrykk på badet. Lekkert i kombinasjon med farger som ren hvit, mørkere gråtoner og dempede blåtoner. Med Jotuns våtromssystem og LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats.


Det gir deg muligheten til å skifte uttrykk på badet ditt og følge fargetrender på en helt annen måte.

De er også gode pekepinner dersom du har andre lune, beige detaljer du ønsker å kombinere paletten me og er usikker på om det passer. Jeg ville nok malt det hvitt, selv om det er kjedelig. Jeg tenker at hvit er en god farge dersom man vil kamuflere at badet er litt slitent og drar på årene.


Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) anbefaler bruk av fagfolk til denne jobben. Male bad hvilken farge. I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig. Du kan velge hvilken farge du ønsker, og jobben med maling tar ikke mer enn en helg - ideell for oss som liker å endre farger jevnlig!


Allerede her setter du utgangspunktet for hvilken malingstype du bør velge.

Det er nemlig forskjell på hvilken maling som er best egnet til mørke og lyse farger , forteller eksperten. Skal du male hele rommet i hvitt, ser du ikke så stor forskjell. Ved å male veggene på badet, kan man raskt og enkelt skifte farge , uttrykk og atmosfære og følge trender på en helt annen måte. Har for eksempel barna et eget baderom, kan dette vokse med dem, og males i de fargene de liker akkurat nå.


La behovene styre fargevalget, eller velg farger som følger stilen i resten av huset. Alle som noen gang har pusset opp et bad , vet at det som regel ikke blir en rimelig afære. LES OGSÅ: tips til deg som planlegger nytt bad. Men det er ikke alltid pengene strekker til. Murvegg gir valgfrihet til å endre farge og utseende.


Badet er malt med Nordsjö Robust Våtromsmaling. Var du klar over at Robust maling for våtrom fra Nordsjö tilfredstiller Våtromsnormen? Med enkle midler kan du nå endre utseende på bad - uten å bruke verken mye tid eller penger. Vær forsiktig med å gå i billigfellen. Skal du være garantert LADY- fargen slik den er på prøven, bør du velge originalen.


Min favoritt er LADY Pure Color. Den gir veggene et litt mer eksklusivt og lunt uttrykk, og fargene kommer til sin rett.

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Gå heller ikke i den fellen at du velger samme farge som naboen. Hvilken farge skal du velge i stuen. Det å velge farge til de rommet vi oppholder oss mest i kan være hodebry for mange. Men med gode forberedelser, og valg av riktige verktøy, kan hodebryet snu til det motsatte og bli veldig gøy. Våre hjelpeverkøy er: Hold deg til en fargepalett som harmonerer og velg fra denne til alle rom i huset.


Og hvilke farger eller nyanser som er riktige, er opp til deg. Grønt og blått gir mest romfølelse, mens andre farger kan skape akkurat den stemningen du er ute etter. Grønt er en farge som gir god romfølelse. Har du funnet fargen din til badet? Her ser du våre mest populære farger til badet.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger ’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til grundig renovering av badet eller en oppfriskning av vegg- og dørfarger. Hun får daglig henvendelser fra folk som har lyst til å male gulvet sitt, hvor de mest populære nyansene er hvittoner og lys beige, men også militærgrønt, blått og sjakkmønstret, for å nevne noe.


Tips: Er du usikker på hvilken farge du bør gå for, kan det være lurt å forhøre deg med en fargeekspert der du kjøper malingen. Se og bestill fargekart. I disse filmene lærer du hvordan du går frem når du skal male våtrom.


Velger du en annen farge på listene enn på veggene eller taket, kan det oppleves som om listene deler opp rommet og lager et synlig bånd. For å unngå dette, er det lurt å velge en list som passer til veggen eller taket, enten i farger eller i materialer. Farge og inspirasjon.


En annen farge på listene vil ofte gjøre romfølelsen mindre og lavere. Hvordan bør man gå frem for å male taket i dusjsonen i nytt bad ? Dvs ubehandlede materialer. Vegger er litex plater, taket er gipsplater der skurehull o. Jotun foreslår våtromsgrunning som dobler som grunning og lim for deretter å montere våtromstapet, og til slutt male med Lady Våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg