tirsdag 20. januar 2015

Laken princess

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her!

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Laken - Alltid mange varianter. Schneller Versand vom Fachhändler! Sjekk ut laken princess.


På Princess finner du garantert et laken som passer perfekt for deg og sengen din. Noen elsker den luksuriøse følelsen av glatt stoff mot huden, mens andre sover best på lune og myke materialer. Sov godt med behagelige laken som føles deilig, myk og litt ru mot huden.


Jerseylaken har mange navn, som stretchlaken, formsydde laken , fasongsydde laken , laken med strikk, frottelaken eller dra-på- laken , og er meget populær hos våre kunder.

De gir en sval og ren følelse mot huden. Våre laken av bomull er slitesterke, tåler hardt bruk og mange vask. Passer til både enkeltseng og dobbeltseng.


Tatt i betraktning hvor mye tid vi faktisk bruker på soverommet, kan det være en god investering å legge litt ekstra penger i interiøret til soverommet. Hos oss finner du puter, dyner, sengetøy, laken , putevar, sengetepper og tilbehør til soverommet, og du finner ganske sikkert både stoff og farger som passer din smak. Her finner du laken som passer alle senger og behov. Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere deg over at lakenet sklir av senga.


Formsydd laken Overmadrass Turiform. Flott topplaken til din overmadrass. Nydelig satin kvalitet. Et laken skal være behagelig å ligge på og det bør føles svalt mot kroppen. Pass på å velge et laken med god kvalitet som er slitesterkt og som passer inn i stilen på soverommet.


Se vårt store utvalg av laken i forskjellige farger og størrelser! Glatte laken finnes som enkle, flate laken og kappelaken i vanlig bomull og satengvevet bomull. Bomullen er slitesterk og behagelig mot huden, puster godt og blir ikke statisk.


Stort utvalg sengetøy med unik design.

Krepp, bomull, sateng, flanell. Flere mønstre og farger. Bestill på nett, hent i butikk eller nærmeste postkontor.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett! Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin.


Kjøp i vår nettbutikk. Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Selskapet startet som importør og grossist av gardinmetervarer og hadde en periode egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Princess i Stavanger: butikker og åpningstider Her kan du finne alle Princess butikker i Stavanger.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg