tirsdag 13. januar 2015

Blomsterkasse balkong

Blomsterkasse balkong

En godt beplantet blomsterkasse skaper en herlig trivsel når du er ute på f. Hvor du og dine griller og spiser. Likeså om du sitter inne å ser ut på din frodige og lune terrasse, veranda eller balkong. Sammenlign pris med oss! Stilren blomsterkasse for bruk på balkong eller annet egnet sted. Blomsterkasser gir hagen, terrassen og balkongen et løft.


Blomsterkasse balkong

Du kan også bruke vekster med ulike farger og former på bladene. Hageeksperten mener vi ikke alltid trenger blomster for å skape blikkfang på balkongen. For eksempel rød viftelønn, rododendron og ulike typer prydgress.


Har du liten balkong , er det fint med balkongkasser som henger på rekkverket. De stjeler ikke sitteplassen. Land Classic avlange balkongkasser for små balkonger og terrasser. Merk: Balkongkassene kan ikke henge på rekkverk, de må stå på fast overflate.


Velg bunnplater for balkongkassene hvis de skal stå på en overflate av tre eller fliser. Klassisk smijerns blomsterkasse med innerkasse. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet.


Til sommerblomster, gravstell, balkong og fasade. Svenskprodusert i meget høy kvalitet. Du trenger ikke å ha en stor hage for å få vakre blomster. Alt du trenger er en veranda eller en trapp der du kan plante i krukker.


Har du et gelender, kan du pynte det med en blomsterkasse , og du kan selvsagt feste blomsterkasser under vinduene. Dette gir deg mulighet til å dyrke urter, blomster og til og med grønnsaker. Hun minner om at det ikke er kun blomster vi kan pynte balkongen vår me og at noen blomster faktisk kan brukes til mer enn bare pynt. Spiselige blomsterkasser er hyggelig å ha.


Man kan plante nesten alle mulige urter og salater. Disse plantekassene på hjul pryder ikke kun hagen, men er med på å sørge for at det er le på terrassen. Ringblomst, blomkarse og fioler er bare noen av spiselige blomstene som kan pynte balkongen.


Blomsterkasse balkong

Plantekasser på hjul gir le. Se hva du kan plante her, og se forslag på hvilken blomsterkasse du kan ha i hagen. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling.


Finn de beste prisene på nettet. Meld deg på vår e-postliste. Du vil motta inspirasjon, råd og tips slik at du kan oppfylle drømmen om den hagen du alltid har ønsket deg.


En blomsterkasse med helgrønne planter kan bli veldig fint, med litt forskjellige teksturer og grønntoner. Gjødsle: En gang i uken når det blir sommer, hver 14. De bør gjerne være lettstelte og blomstre fra vår til høst.


Bruk flytende gjødsel, følg bruksanvisningen. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her. I henhold til HMS lovgivningen (helse, miljø, sikkerhet) er dette strengt forbudt, da det kan medføre risiko for personskader ved at kassene faller ned.


Skal det henges opp blomsterkasser må dette gjøres på innsiden, slik som dette bildet viser. Standardplantene er i alle fall gode å ha når det skal repareres, og det skal det jo på de fleste balkonger , spesielt etter en tørr og varm sommerferie. Selv om de fleste balkonger og terrasser er syd- eller vestvendte, varierer vekstforholdene mye, så egne vurderinger er alltid viktig for plantevalget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg