fredag 30. januar 2015

Rød løper til salgs

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. God pris og rask levering! Hvor kult er det ikke å ha en rød løper på festen? Hva er vel koseligere enn å bli møtt av en rød løper.


Den har gummiert bakside som gjør at den ikke sklir og meget god kvalitet.

Løperen er mtr bred. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Våre røde løpere er markedsleder pga. Den kan ligge ute og inne, og er sklisikker og skjærefast.


Den røde utgaven av Flair er den mest solgte røde løper i Norge. Døgnleie (24t) 3kr. Helgeleie (fre-søn) 5kr.

En ensfarget rød løper som selges som metervare med navnet Soli som kan benyttes både hjemme eller i bedrifter, for eksempel i lange korridorer. Teppets gummibakside gjør at det ligger stødig på gulvet. Kan hentes fra Haslum i Bærum. Vi kan også leverer det hjem til dere i Asker, Bærum, Lier, Drammen og Oslo ved et lite tillegg. Rød løper til festlige anledninger i størrelsen 1xmeter.


Samt PA-anlegg og projektorer. Vi har store mengder forskjellige pent brukte kontormøbler til salgs. Vi har resultater for Løftebord til salgs til de beste prisene. Gjør noe ekstra ut av festen og gjør den ekstra spesiell ved å la gjestene ankomme med stil ved å gå på den røde løperen. Kjøp RØD LØPER NÅLEFILT 1XMETER online hos BAUHAUS.


Teppeabo – På denne siden vises våre røde løpere. Derfor blir den levert i bredder på meter, meter, meter og meter. Doffen var klengenavnet på sønnen til Thorkild Sunde, som i sin tid startet kiosken. Om Deluxe rød løper , meter.


Nå kan du byde gjestene dine velkommen med manérer. Fold den føde løperen ut for gjestene dine og vis dem veien frem til din VIP fest. Den røde løperen er veldig utbredt i Hollywood og brukes til store filmarrangementer når filmstjerner og andre VIP gjester skal promovere seg selv.


På den røde løperen fikk vi se mange fantastiske antrekk!

Billie Eilish (17) kom i et Burberry-antrekk, hvite sandaler og en topp og hatt med slør - alt i krystaller. Det glitret også i antrekkene til Taylor Swift (29) og Regina King (48). Har du hørt det siste om RØD _ LØPER ? Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg