fredag 16. januar 2015

Lakk med farge

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Lakk Med Farge Til Gulv.


På ubehandlet treverk, som skal lakkes med en pigmentert lakk , anbefales det å forsegle treverket med ett strøk Bistrotlakk fargeløs silkematt tynnet med white spirit.

Dette gjøres for at fargepigmentene i den pigmenterte lakken skal fordele seg jevnt på trefibrene. En fordel med å bruke gulvlakk med farge er at vedlikeholdet er uhyre enkelt. Det eneste du skal gjøre er å vaske gulvet med Velurex og deretter påføre Velurex Freshen Up med en mopp eller lignende. For å være på den sikre siden er det derfor alltid en fordel med mattsliping.


Han legger til at det med noen lakker holder å rense gulvet med lakkrens før ny lakkering, men hvis du ikke vet helt hva gulvet er behandlet med fra før, kan man risikere å være uheldig. Pass på å fjerne alt slipestøv før du setter i gang med ny lakkering. Lakk i original farge Products Rustbeskyttelse Products Original lakk – blandes etter lakk kode Vi blander etter farge kode – du får lakk i fargen etter original fargen.


Pensel, i boks eller presset i sprayboks.

Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Se våre produkter og farger for båt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Med ny lakk kan et gammelt gulv se nytt og friskt ut. Om den skal være matt eller blank - det er opp til deg. Både gamle furugulv og parketter av alle salg blir slitt med tiden.


Hakk, riper og nedslitt lakk er hverken pent å se på eller lett å rengjøre. Men istedet for å bytte ut gulvet, er en ny lakk en pen og rimelig fornyelse til gulvet. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering.


Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Slip mellom strøkene med poleringsull nr. Lakken finnes i flere farger og kan brukes direkte på ubehandlet treverk. Hvis målet er å oppnå en eksklusiv og estetisk finish med stor dybde på edle tresorter (valnøtt, flammebjerk, kirsebær etc) vil Liberon Fransk politur være løsningen.


Bedre lakk har du aldri prøvd!

DEN ULTIMATE LAKK MED FARGE Sett farge på tilværelsen. Svært slitesterk og egnet til utendørs bruk. Derfor kan Quick Bengalack Universal og Rett på rust blandes i alle fargetoner.


Du har derfor mulighet til å finne din yndlingsfarge, den som passer best til ditt prosjekt. Spraymaling er utrolig enkelt! Lett å påføre underlaget med både pensel, rulle eller sprøyte. Skulle du ikke finne en farge du liker kan du alternativt lakkere bilen din selv.


Hvitpigmentert olje er en løsning som gir et lyst og lett preg. Et oljet gulv får en matt og mild overflate, men krever litt ekstra vedlikehold. Med pigmentert lakk eller interiørbeis har du mulighet til å justere fargen slik at du får den nyansen du ønsker. Når beis eller pigmentert lakk påføres er det viktig å få dette jevnt på.


Jeg har også lakkert med klarlakk over eksisterende lakk , og dette ga like bra resultat som om jeg hadde lakkert med lakk med farge. Man får et hardt skikt som beskytter det under. Et lite tips: Som kjent har 2K spraybokser en beholder i bunnen som man må åpne kort tid for lakkering, for å blande de to komponentene.


Gjenbruk er i vinden som aldri før. Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett. Alt kan fornyes med Quick Bengalack - og her får du noen gode tips og råd for å komme i gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg