tirsdag 6. januar 2015

Bordløper rosa

Bordløpere i mange farger, materialer og størrelser. Nordens største utvalg! Enkel og billig handel på Cellbes. En bordløper er en enkel og rask måte å pynte ethvert bord på.


Hvis du har lyst til å gjøre noe annerledes neste gang du dekker på, så er en kreativ bordløper garantert noe for deg. De er enkle å lage, og de kan varieres i det uendelige. Gratis frakt over 9kr. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Den gjør Sizoflor til en perfekt bordløper eller hobbymateriale. Duk av Imitert Stoff Lavendel. En pen bordløper er prikken over i-en på middagsbordet! Plasser en fargerik bordløper oppå en hvit duk for et elegant uttrykk til festen, eller bruk en morsom og fargerik bordløper for å gjøre hverdagsmiddagen litt hyggeligere.


Bordløper rosa

Tyll er en netting bordløper , tyll er et mykt stoff som kan brettes, formes og klippes i den lengden man selv ønsker. Satin bordløper et et heldekkende stoff som kan klippes og formes slik man ønsker. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil. Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet.


Se vårt store utvalg av bordløpere til bryllup og fest. Pynt til fest med festpynt fra Honeyoak. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan.


Bordløper rosa

Se vårt utvalg av bordløpere og festpynt til konfirmasjon, dåp og bryllup. En løper i fløyel av viskose- og bomullsblanding. Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events.


Mesh er et perforert plastmateriale Blitt svært populært Fargesprakende og livlig Kan benyttes som løper eller til andre dekorasjoner Kan pakkes rundt. Stoff i organsa som hjelper til med å lage et balansert inntrykk over fargetemaet. Super til å ha over en fargerike duker eller annen base.


Bordløper rosa

Passer også fint som bordløper til dåp og konfirmasjon. Organsa kan brukes til svært mye - ikke bare som bordløperF. Perfekt til å ha over hvite duker Organza er luftig og ikke for. Nydelig til konfirmasjon, dåp eller navnefest.


Varen er på lager - Forventet leveringstid er 5-hverdager Pr. Princess har et stort utvalg løpere til stue, kjøkken og uterom i sesongens farger og mønstre - Velkommen til Princessbutikken. Den fungerer også perfekt til en mer formell oppdekning oppå en duk, der det kan lekes med fargespill, struktur og linjer. Du kan benytte løpere til å fremeve et vakkert spisebord og dekke opp med kuverter overfor hverandre.


Hos Kid finner du løpere til alle bord. Pris NOK 14inkl. Velg mellom sesongens farger og mønstre, og en rekke ulike størrelser. Kjøp bordløper på Kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg