fredag 9. januar 2015

Led kronelys

Led kronelys

Nordens største utvalg! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Zoek en Vergelijk Par Led online. Bespaar nu met GigaGunstig!


Led kronelys

Brannsikre kronelys med naturtro flamme. LED -lys er meget troverdige kopier av levende lys. Slå på lyset, så slukker det automatisk etter timer. Vakkert og elegant kronelys fra Lednordics nyeste kolleksjon. Lysene har en mye eksklusiv og elegant look.


Med flat topp og har en dråpeformet flamme. LED Stagelys ( Kronelys ) Som noget nyere, har vi fået LED kronelys , altså disse lange lys til stager, som på afstand ligner rigtige stearinlys. Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. Batteridrevne - sikre i omgivelser med barn og kjæledyr. Levende lys skaper stemning i alle anledninger.


Få en fin velkomst allerede ved inngangen med lys og lykter. Bli den første som vurderer dette produktet. LED Kronelys Med Timer 2pk. Special Price kr 14kr 11Vanlig pris kr 1800. Kubbelys, kronelys og duftlys i mange varianter.


Elektriske stearinlys ( kronelys ) med batteri Stearinlys med batteri er også blitt en større artikkel innenfor elektriske lys, så derfor har vi nå satset på å ha et par forskjellige typer, som kan hvert sitt kan man si. Det originale LED lyset nå som kronelys ! Fargen og opplevelsen av flammen er veldig naturlig og du må helt inntil for å se at det ikke er flamme! Tænd og sluk er genialt tænkt - tryk og slip, så enkelt.


Led kronelys

Pænt hvidt lys, som er dekorativt og meget let at tænde og slukke. Tennes og slukkes med et trykk på flammen. Hvert lys drives med to AAA-batterier (selges separat). De er hvite, har bevegelig flamme og overflaten er av ekte parafinvoks.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Elektronikk, komponenter, droner, arduino, raspberry pi, batterier, verktøy.


Gode priser og fri fakt! Start met zoeken bij Visymo. Soorten LED Tuinverlichting I. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Rask levering, gratis frakt.


The document has moved here. Lys opp festen din med levende lys eller LED lys. I denne kategorien har vi samlet alle kroneslys, kubbelys, fakler og telys, enten det er LED eller stearin. Lys gir alltid det lille ekstra til hjemmet eller til festbordet ditt!


Det naturtro LED kronelys er til stor gavn, når du har nysgerrige småbørn eller husdyr i hjemmet, som du gerne vil sikre fri for brandskader. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg