torsdag 15. januar 2015

Golden johan

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Hans far er fra Karibia og har aner fra Afrika. Golden er norsk og fransk statsborger.


Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger. Partiets viktigste standpunkt var at de ikke sto for noe selv, men mente det samme som folket.

Og her ligger problemet i stuntet. Jo, hipsterne på Grünerløkka som ellers ville stemt Rødt, SV eller MDG! Og i retrospekt er det jo latterlig å tenke på alt det dumme som ble sagt og gjort. Den andre halvparten har han mest sannsynlig krenket. Men i en tid der folket blir mer og mer splittet er Johan nødt til å være fornøyd med nå ut til halvparten.


Men han har ikke vært spesielt mye i båt, i alle fall ikke gjennom oppveksten. Han er faktisk født i Afrika. He became known through the radio programme XL, and later through the television programme En L.

Lysglimt Johansen innrømmer at han ikke har spurt noen av dem. Med sin korrekte, tilbakelente og hyggelige autoritet vinner han publikum med sine velformulerte betraktninger om høyt og lavt. Dermed rykker han opp til førsteplass på Alliansens valgliste. På Saskia skal det blant annet serveres piña colada med karibisk rom, og rare ting Johan liker, melder Godt.


Den stolte og nybakte pappaen sendte følgende sms til sin arbeidsgiver, P da fødselen var over: Han kom så han rakk å ta helg. Les mer: Bertine skal bli mamma igjen. Det skriver Se og Hør.


Etter sendingen ble saken tatt opp i Kringkastingsrådet, der det blant annet ble sagt at dette var et totalt historieløst utsagn. Du søkte etter johan golden i kryssord-ordboka. Vi fant løsningsforslag som matcher kryssordsvaret johan golden. Pi en pressemelding.


Dette er første gang en norsk radiokanal splitter radiosignalet og sender ett program på FM og et annet på DAB, noe Misjonen-gutta selv synes er spennende. Alle billettkjøp er enkle og 1 sikre. Jeg har hatt gleden av å ha Per Henrik som sjef i flere år og det er en sann glede å kunne komme med et skussmål. Per Henrik har en lun og inkluderende måte å agere på som gjør at du som ansatt føler du har full frihet, men innenfor rammer. Showklar om politisk korrekthet.


En nesten hvit, priviligert mann. Mediehuset Dagsavisen.

Sammen med samboer og skuespiller Tuva Hølmebakk er han nå på sykehuset for å få en sønn. I sin andre soloforestilling tar han opp aktuelle temaer som engasjerer, enten det er snakk om innvandring, politisk korrekthet, syklister, tenketanker eller fotballandslaget. Showet har førpremiere i Halden og skal jobbes videre med frem mot Oslo-premieren senere i høst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg