tirsdag 13. januar 2015

Matbord

Matbord , köksbord eller matsalsbord. Kärt barn har många namn. Och borden är populära även när det inte står någon mat på dem.


Här kan man spela spel, göra läxorna, slappa efter middagen eller bara umgås med familj och vänner. Många matbord , köksbord och matsalsbord kommer färdigmonterade och är redo att sättas på plats där du vill ha det.

Andra bord kan behöva monteras ihop och vid dessa fall medföljer det fulla instruktioner om hur du går tillväga. Våra matbord är enkla att montera ihop och det krävs inte någon särskild kunskap för att lyckas. Exxet matbord vitolja utställda ben.


Komplettera med valfria stolar för en egen personlig touch. På Chilli finns det matbord och köksbord i en mängd olika stilar, färger och former. Välj om du vill ha ett runt eller fyrkantigt matbord eller köksbord.


Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.

För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Vi har snygga och prisvärda matbord från kända designers och varumärken. Stort sortiment av matbord på Stalands.


For eksempel har vi sofabor hjørnebord og bord som er perfekte til å plassere vaser eller pyntegjenstander på. Med andre or alle bord du kan tenke deg, inklusive mange forskjellige matbord. Välj att äta god mat och umgås runt ett av våra vackra matbord som passar till vardags och festtillfällen. Hos oss på Norrgavel har vi et utvalg av spisebord som kan tilpasses dine ønsker og din smak. Velg treslag og overflatebehandling slik at bordet passer hjemme hos nettopp deg.


Vi har Bord med utdrag, Brett matbord , Multi-L matbord , Multi-O matbord og Runt matbord. Rowico har ett stort utbud av designade matbord och köksbord i olika stilar. Runda matbord , ovala och fyrkantiga som lätt anpassas efter just ditt hem. Alla våra matbord är designade av oss på Rowico.


Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på smarta matbord. Välj bland ett stort urval av köksbord i trä, glas, högglans och storlekar. På IKEA finner du spisestuebord i mange størrelser, enten du trenger plass til to eller ti.


Se hele utvalget på IKEA.

Utöver dessa mått går det även att få i olika specialmått (kontakta butiken för mer information). Välj till extra insticksklaff till borden på 50cm som går att ha på varje sida. Levereras med konformat ben. Bordet ingår i Ekliden serien från Torkelson.


Våra eleganta matbord från möbelserierna Stockholm, Hampton och Haga finns i rektangulära eller ovala modeller. Vi har slagbord och bord med iläggs-skivor som enkelt expanderas vid större sällskap. Oavsett om du har stort eller litet kök eller matrum har vi matbord som kommer att passa.


Köp snygga matbord i bra kvalitet hos Folkhemmet. Här hittar du ett stort utbud av matsalsbord i varierande stilar. Vi erbjuder allt från vanliga matbord till barbord och slagbord. Dessa bord finns även dem i olika storlekar och med iläggsskivor. Vi har både runda, rektangulära och ovala bord.


Vi har även en serie med vita matbord i mer shabby chic stil med lite nött yta och medföljande korgar med linnetyg. Vi har självklart även ett brett utbud av stolar som matchar våra matbord. Vett og etikette fra alle verdens matbord 10. Slik blir det enklere å skrelle poteter!


Deler du mat med hunden?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg