tirsdag 13. januar 2015

Herdins lakkbeis hvit

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Alle farger unntatt nr. En transparent beis som fremhever treets naturlige årringer. Brukes til beising og lakkering i ett.


Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. HERDINS LAKKBEIS 7KIRSEBÆR 3L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv.


Den hefter også godt på tidligere behandlede overflater og passer for møbler og mindre snekkerarbeider. Lackbetsen finns i olika kulörer. Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få fram den nyans som du vill ha. Forsøkte lakkbeis på et lakkert furubord med delvis hell.


Den setter ikke så mye farge når den ikke suges inn i underlaget (som den hadde gjort hvis jeg hadde giddet å slipt vekk all lakk). Problemet er at man kun kan ha på et strøk. Prøvde med strøk nr men da bare løste det første strøket seg opp og det ble bare tull. Antikkhvit, mørk eik og teak er noen av alternativene man kan velge.


Nå har jeg akkurat blitt ferdig med 3. Egenskaper Bruksklar beisløsning med lakk som kan. Herdins Tak- og Panelhvitt. Kategori: Jotun og andre produsenters interiørprodukter. Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon.


Herdins lakkbeis hvit

Lakkbeisen løses opp i flere minutter og er meget letthåndterlig, noe som gjør at det blir et jevnt og pent resultat. Ekte beis-fargene er beregnet på å passe til forskjellige typer treslag. Den er et godt alternativ til maling om man ønsker å få mer farge på.


Lakkbeis Aqua er vannbasert og miljømerket med Svanen. Farge nr 7hvit har laserende egenskaper! Beising trinn for trinn. Den tørker raskt og har god festeevne. Du kan velge mellom fem ulike beisprodukter i en mengde ulike farger.


Kommer i flere farger. Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag.


Den forebygger og reduserer såkalt gulning og kvistblødning. Gammelt og gulnet panel får en vakker og lys, silkematt overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg