onsdag 28. januar 2015

Knax knagg

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Last ned veiledende priser eks. Knax knaggrekke er praktisk og tar liten plass. Finnes i flere lengder og farger. Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere.


Vi har også knaggrekker og buksehengere.

Se hele utvalget på IKEA. The Dots knagg , liten, hvit 18NOK. Skagerak Denmark Pilot kleshenger, sort 46NOK. Knaggrekken er laget i tre med metallkroker som er enkle å felle ut når du har behov for å henge opp ytterklær eller vesker, og når den ikke benyttes tar den minimalt med plass.


Velg en knagg i tre for en skandinavisk, minimalistisk look, eller en sort knagg i metall med utforminger for en mer tradisjonell stil. Knax fra LoCa er en absolutt favoritt blandt oss her på Verket Interiør. Praktisk knaggrekke som tar liten plass, men er fortsatt like dekorativ med sin stramme form.


Kommer i flere størrelser og farger. Knax fra LOCA, er preget av sin minimalistiske, moderne og funksjonelle design.

Når de ikke er i bruk er de pent “pakket bort. Robust og elegant knaggerekke med og knagger. Krokene leveres i sort eller alu. Velg mellem flere tretyper og bredt utvalg av farger.


Knagger fås i sort, grå eller kobber. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Sjekk priser på knagger knaggrekke knax. KNAX net er den nemme og hurtig. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp knagger knaggrekke knax billig i nettbutikkene. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere. Vi i Utdinterior oppdaterer daglig vårt sortiment slik at du hele tiden skal finne nye og spennende produkter. Knaggavstanden på 1mm gir en enorm opptakskapasitet.


Produktet ble lagt i handlekurven. Profil av sølvfarget, eloksert aluminium i kombinasjon med knagger av svart resirkulerbar plast. Veggfeste også av svart plast.


Spesiallengder ved forespørsel. Knax Knaggrekke ofte innredet på denne måten i samsvar med ofte smak som tilhører eier. Bra dekorasjon vil atmosfære en beboere å en lykkeligere person.

Stue dekorere kan gjøres de fleste medlemmer av familien til tilpasset til dine design av eksakt huset. Dessverre fantes ikke den knaggen som tilfredsstilte hans krav om bruk og utseende. Så han satte selv i gang å designe en knagg.


Leter du etter knax knaggrekke 8? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. The document has moved here.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg