fredag 23. januar 2015

Kjellerstue tips

I sesongens andre episode av Tid for hjem er det en kjellerstue som har blitt pusset opp av den kreative gjengen. Da Tid for hjem entret dørene til familien hadde de overtatt huset for bare noen måneder siden, og var allerede i full gang med å rehabilitere hele første etasje. Full forandring av kjellerstua Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue , med mange originale grep. Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av kjelleren.


Oppussing av kjeller - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.

Les Mer Jeg aksepterer! Hvis du er så heldig at du har kjellerstue i huset ditt, så vil du nok sette pris på disse interiørtipsene. I denne smarte videoen viser interiøreksperten Bryn Lucas oss sine beste tips til deg som har kjellerstue i huset ditt. Se også ekspertens tips til deg som har et lite baderom i. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt! Dagnys tips er å lage en fargefamilie for hjemmet ditt. Det betyr slett ikke at alle fargene skal være like, men at de skal harmonere.

Du kan for eksempel bruke lyseblått i det ene rommet, male én vegg mørkeblå i et tilstøtende rom, for så å ha en tapet med blått i mønsteret i et tredje rom. Poenget er å skape en helhet. Pengene ble lagt i gulvene og vinduene, så møblene måtte koste minst mulig.


Sølvkommoden og bordet er nytt. Møblene er laget i India, og gjør mye for rommets eksotiske stil. Resten er ting familien hadde fra før eller fant, men som fikk nytt utseende med maling. Er ikke dette et typisk kjeller rom?


Et rom man har tenkt at skal bli et ekstrarom i huset, men som ender opp som midlertidig lagringsplass for alt mulig. Inspirasjon til en koselig kjellerstue. Mange kjellerstuer bærer preg av gulnet og mørkt furupanel med mye kvister. Tidligere tok det mye tid å lakkere over kvist slik at det ikke blødde gjennom, men nå finnes det muligheter for å grunne og kvistlakke i samme strøk. Pass på at kjellerstuen er lovlig.


Det vil kunne koste fra 30. Huskeliste for kjellerstue. Holder på å innrede en liten kjellerstue og trenger litt råd og tips for at det skal bli et innbydende og koselig samlingssted for familiens yngste. Skal fungere som et sted hvor de kan se TV, spille TV-spill, dataspill og ellers ha besøk av venner. Siden store deler av kjellerstue er under terasse så kommer det vel dampsperre i taket der, og da er jeg ikke så gira på å sette opp downlights i taket.


Er det noen som har noen gode ideer om hvordan jeg kan belyse dette rommet uten downlights.

Hun jobber for tiden med å ferdigstille en bok der hun gir enkle tips og råd til de som har lyst til å forbedre belysningen hjemme, og gir her noen av sine beste råd til husets ulike rom. For det kan fort skje at de lampene og lyspærene du nettopp kjøpte og var fornøyd me gjør alt annet enn å lyse opp hverdagen. Fargevalg er også viktig. Med like pen overflatebehandling som i hovedetasjen samt ordentlig belysning, kan du få en kjellerstue som fullt og helt føles som en del av ditt boareal.


Akkurat som man har en tendens til å male små rom hvite, males ofte kjellere i hvitt for å få nok lys. Komplett ny installsjon i kjellerstue og baderom i Drøbak. I kjellerstua er det montert innfelte lys langs vangen i kjellertrappen, downlights i taket, og tilgang til TVens HDMI inngang og kablet nett fra sofagruppen. På badet er det varmekabler i gulv, downlights og innfelt høyttaler i taket tilkoblet boligens eksisterende SONOS anlegg. Som kjellerstue flest er den ganske mørk, men til sommeren skal vi få satt inn større vindu.


Taket er plater som vi maler hvit. Det er lagt gammeldags tynnpanel. Det liker jeg bedre enn bred panel så det blir bra. Kjøkken innenfor veggen med velvet blir i linblå.


Har også tenkt på jade i kjellerstue , men er redd det blir mørkt siden det er ingen vinduer der. Står foresten jade til smooth white om eg bare lager en fondvegg i kjellerstue ? Loft og kjeller – Tips og ideer om alt til ditt loft eller din kjeller. Kanskje du skal bygge et rom eller innrede det som allerede er der. Planen er å legge Silencio EL gulvvarme. Videre Bøk Elegant laminat gulv.


På vegger tenker jeg å legge smartpanel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg