mandag 12. januar 2015

Girlander granbar

Girlander granbar

Nordens største utvalg! De ble kanskje ikke alltid like imponerende. Vi er jo kongen av all slags party.


Girlander granbar

Nydelige girlandere som pynter opp en peis, dørkarmer eller stolper i hjemmet, utenfor eller på kontorer. Girlander - gran 1cm. Restauranter trenger også juledekorasjon. Kort sagt den kan brukes overalt.


Lag julestemning med dekorative girlandere. Naturtro granbar med LED-pærer. Kan brukes både inne og ute. Utbyggbar, to girlandere kan skjøtes og drives med samme. God jul med ny, fin pynt.


Her vil du finne flotte detaljer som er med på å skape den rette julestemningen. Heng den opp i sypressen, vikle den rundt gardinstangen eller gi bakgrunnsbelysning til tv-en. Drives med fire AA-batterier (ikke inkl.). Finn inspirasjon til å lage egne girlander med Søstrene Grene. Vi har alltid mange gode ideer for kreative prosjekter for hele familien.


De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Denne Granbar Remsen sørger for å bringe det lille ekstra til julepynten, og du kan henge den der det måtte passe best, enten til julens store festligheter eller la den henge hele desember gjennom. Halmkrans kledd med granbar , kongler og dekorasjonsmatreale. Fra Kiwas verden Diverse vintergrønt (ser for meg ut til å være tuia og buskbom), kongler og div dekor.


Girlander granbar

Fra Atelie Fjellknatten Hjerteformet krans formet i tykk ståltråd med kvister, lyng, mose, kongler og einerkvister og eple. Her viser hun hvordan du kan lage juledekorasjoner selv av naturmaterialer som kvister, grener, mose, granbar og kongler. Materialer som ikke bare er gratis, de er også lett tilgjengelige. Vi finner dem i skog og mark, i egen eller andres hage.


Husk bare å spørre om lov. Masse inspirasjon å hente! En elegant girlander med kunstig granbar , og 2LED-lys med varmt og naturlig lys. Plasser den rundt inngangsdøren for å ønske gjester velkommen, i vinduet eller på bordet. Samme hvor du plasserer denne girlanderen vil den heve atmosfæren og skape en koselig stemning.


Legg granbar på lagvis nedover, så det til slutt blir en kjegle i den størrelsen du ønsker. Bind granbarkjeglen tett sammen, spesielt i toppen. Det er viktig at du lager et skjørt av kjeglen nederst, da det er dette nissen står på.


Kle så mose fra toppen av kjeglen og et godt stykke ned på skjørtet. Batteridrift med timer (3stk AA batterier, ikke inkludert) gjør at den er enkel å plassere uten tilgang til stikkontakt, drifttid ca t. Cellbes på Internett og på postordre! Godkjent for utendørs bruk (IP44). Siden ble ikke funnet.


Vi beklager, men siden du forsøkte å laste ble ikke funnet. The document has moved here. Enkel julepynt med gamle glassflasker, granbar , tau og levende lys.


Nydelig pyntet inngangsparti med girlander og lys. Kreativt juletre laget av bøker og lyslenke. Juletre laget av en gammel gardintrapp i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg