torsdag 29. januar 2015

Teppe jenterom

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Norges største utvalg. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Gulvet er et supert sted for lek.


Derfor har vi barnetepper som ikke bare gjør rommet hyggeligere, men som også er myke og behagelige å leke på. Vi har mange varianter, som et teppe med bilbanemønster og flere med andre mønstre som barn kan bruke i leken. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Her finner du alt av tekstiler til barnerommet.

Vi snakker gardiner, rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd. Sebra Sengen er en moderne og stilren vokseseng, som kan brukes som sprinkelseng til babyen, som sofaseng, eller som juniorseng. Se alle kombinasjonsmulighetene! Pent teppe til jenterom.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Nydelig rundt ullteppe fra Kids Concept. Dette teppet til barnerommet er hvitt med et lekent motiv av en svart mammut. Teppet blir en fin innredningsdetalj på.


Tilfør litt farge og lekne detaljer til barnerommene med vårt herlige sengetøy, fargerike pled morsomme leker og inspirerende tilbehør. Bestill teppene dine på nett hos oss. Gratis frakt (kr i frakt på ordre under 5kr). Kjøp tepper med valgfrie mål!


Hoppekids, Bopita og mange fler. Her på Lekmer kan du bestille hjem all innredning som passer i gutte- og jenterom. Møblene og innredningsdetaljene leveres til deg, og prisene er ofte bedre enn de du finner i en fysisk butikk. Alt fra gulv til tak. Du behøver heller ikke jage rundt i forskjellige butikker.


Dette er helt enkelt en komplett innredningsbutikk for barn. Teppeabo - Barnetepper vegg til vegg i mange flotte design.

Av våre vegg til vegg tepper kan vi lage et. Hos Ruugs lager vi teppet ditt etter dine mål. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Nytt rom når liten blir stor 10.


Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg