mandag 12. januar 2015

Grønne planter plantasjen

Grønne planter plantasjen

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene!


Grønne planter plantasjen

Grønne planter Med grønne planter får du et behagelig og mer harmonisk innemiljø. Det finnes plantesorter som passer til alt fra et solrikt vindu til en mørk krok, og planter som ikke trenger å vannes så ofte. Finn dine grønne potteplanter til stuen her!


Planter innendørs Inneplanter skaper et levende hjem og gir bedre luft. Hos oss finner du alltid herlig blomstrende og friske grønne planter i forskjellige former og størrelser som passer i alle hjem. Med levende planter i hjemmet får du et renere og friskere innemiljø. Ulike høyder Bruk paller, pidestaller og hyller for å plassere plantene i ulike høyder.


Det vil skape en fin effekt, og det blir plass til flere planter på en liten flate. Prøv deg frem med forskjellige typer grønne planter , høyder, bladformer og farger. Alle kan lykkes med planter innendørs, det gjelder bare å velge de riktige plantene. Kjøp gjerne grønne planter med litt tykke blader, de krever lite stell.


Grønne inneplanter gir et friskt og frodig hjem. Du skal være trygg på at blomster og planter kjøpt hos Mester Grønn alltid har den beste kvaliteten. Sjekk ditt lokale Hageland hagesenter for utvalg. Derfor har vi ett års kvalitetsgaranti på grønne planter.


Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Enkelte planter kan rense inneluften for flyktige organiske gasser som formaldehyd og benzen. Planter tilfører også luften oksygen via fotosyntesen, og vi mennesker opplever at luftfuktigheten er bedre med grønne planter til stede. Les mer om hvordan grønne planter bedrer luftkvaliteten.


Grønne planter plantasjen

INSTAHIT: På Instagram deler Røyneberg sin lidenskap for grønne planter med sine 47. Dinside har tatt en prat med ham om hvilke grønne planter han anbefaler deg å kjøpe, enten du har grønne fingre eller ei, og i hvilke rom du vil sette vekstene. Innkjøper hos Mester Grønn , Kari Brekke, forklarer at det nok er en gammel sannhet de har hvilt seg på. Siden noe ny forskning sår tvil rundt grønne inneplanters luftrensende egenskaper så ønsker Mester Grønn å legge enda større vekt på den positive miljøpsykologiske biten grønne planter fører til.


Eføy, bjørkefiken og paraplytre har også miljøvennlige egenskaper. Når du skal velge plante burde du gå for en plante med mange grønne blader, ettersom deres fordampning er størst. Pene og lettstelte er de også! Men alle grønne planter innehar mer eller mindre av de samme superkreftene. Dyrk fram dine egne frodige soner midt i stua eller på soverommet eller kjøkkenet, og lag pustende rom i rommet.


Følg våre stelletips, så får du en plante som gir glede i lang, lang tid. Stort utvalg av grønne planter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren.


Mange tropiske planter , både grønne og blomstrende, trives godt på badet. Luften er lun og mettet med vanndamp – akkurat som i tropisk klima. Badet kan bli en frodig regnskog hvis du liver opp med grønne og blomstrende planter. Plasser for eksempel et stort eksemplar av Vindusblad i et hjørne. Kunstige planter og blomster De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel.


Dessuten visner de jo aldri. De blir tvert imot bare mer og mer populære. De unge har fått sansen for grønne vekster og vil ha grønne oaser der de bor.


Dette skaper en urban og kul atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg