fredag 16. januar 2015

Strie metervare

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Bli inspirert av våre kolleksjoner.


Metervare - Alltid mange varianter. Kraftig og holdbar strie. Kan brukes til beskyttelse av stammer på busker og trær, bakkedekke og til transport av busker. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Strie og strielim finner du hos oss. Det er til og med mulig å legge. Dette er metervare , skriv inn antall meter i hele meter før du trykker på legg i handlekurv. Alkor selvklebende kontaktpapir med motiv av strie. Naturfarget og tett vevet.


Strie metervare

Velegnet til hobbybruk og hage. Er du ute etter bordløpere og borddekorasjoner? Se vårt utvalg på nett her. Gardinstoff i metervare.


Hos JYSK finner du et stort utvalg gardinstoff i metervare til lave priser. Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff. Beskytter og reduserer risikoen for at vekstene dine tørkere inn av sterk vårsol, kulde, vind når det fortsatt er frost i jorden. Også ideel for isolering og skygging av drivbenker og drivhus. Raskt, enkelt og billig.


Strie metervare

Lei av de gamle veggene og ønsker en fornying? Glassfiberstrie er et utmerket alternativ og passer i alle rom. Limet er konstruert slik at det herder ikke før etter noen timer slik at du har god tid til å sette kontaktpapiret på en glatt overflate. Denne strien kan brukes som løper på bord og borddekorasjoner til brullyp, konfirmasjon, julebor m. Også brukt til julekalendere, barnehobby og mange andre hobbyer!


Er så glad i strie at jeg har kjøpt inn metervare av lett farget strie (gråtone), som jeg skal sy gardiner av. Tror det kan bli en perfekt miks av røff og. Skal holde dere oppdatert!


Strie metervare

Lin stoff metervare passer perfet for å sy gardiner med gardinbån gardiner som tres på gardinstang, rullegardiner, liftgardiner, klær til damer og herrer, barneklær, sengetøy, sengetepper, duker, servietter, løpere, håndklær, m. Lin stoff skaper modern eller retro interiør til ditt hjem eller feriehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg