mandag 26. januar 2015

Elisabeth stray pedersen

The ESP brand was born! Ever since, the brand have continued evolving the factories signature style, iconic blanketcoats in pure wool. De fleste norske designere produserer klærne utenfor landegrensene, mye på grunn av kostnadsnivået. Man kan få billigere klær i andre lan men jeg oppdaget at man sparer tid og penger ved å ha egen produksjon.


Elisabeth Stray Pedersen. ESP lager og utvikler kuraterte, kontemporære kolleksjoner i samarbeid med lokale produsenter.

Hun l ager ny design i en gammel ullfabrikk på Svelvikveien. Hvorfor kjøpte du Lillunn ullfabrikk i Drammen? Det var litt tilfeldig, jeg møtte hun som var eier før, på en ull-konferanse, under Oslo Inovation Week, en gründer konferanse i Oslo, i fjor.


Stålkontroll med lokalproduksjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Etter uteksaminering skapte hun klesmerket ESP – et klesmerke som har fått synlighet verden over og gjort henne til en av Norges mest aktuelle motedesignere. En som jobber på Albright ble invitert til Oslo Runway og vårt show i vinter, hvor hun ble introdusert for vårt design.


Bedriften har over generasjoner vært familieei og har produsert merkevaren Lillunn kjent for ikoniske ytterjakker i ull. Genseren jeg har laget ser jo litt ut som en stor pakke.

Men det er også en referanse til min egen barndom. Stray - Pedersen er også kjent som landets første ukebladlege. Det er hun stolt av, selv om mange av kollegene rynket på nesen. Det startet med en artikkelserie i Alle kvinner, etterfulgt av over år med ansvaret for legespalten i ukebladet Hjemmet. Hun er kjent som Norges ukeblad-lege.


Dansken som vil gjøre nordmenn stolte av norsk mote. Slik gikk det da fem av Norges fremste moteskapere skulle lage julegensere for D2. Gjett hvem som skal til Paris Fashion Week.


Mediehuset Dagsavisen. This fashionable mix is what made designer Anne Karine Thorbjørnsen bring home the first ever Bik Bok Runway Award during last season’ s Oslo Runway. ELISABETH STRAY PEDERSEN. Comfy, cool and warm in wool.


Take look at some of the outfits from todays show on Oslo Runway here. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt. This time, she impressed us especially with gorgeous silk dresses. Tre norske klesmerker som gjør en forskjell.


De aller fleste norske designmerker er per. Re-see Fashion på Aker Brygge 23.

Familiealbum, garderober og familieestetikk ble nøye undersøkt, og flere komiske påvirkninger kom fram i lyset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg