fredag 23. januar 2015

Male over kalkmaling

Reserver ditt Hotell i Male online. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg har malt rommet mitt i kalkmaling og det ble veldig stygt. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler.


Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis.

Se og bestill fargekartet her. Du kan fint male alle veggene i et rom med denne kalkmalingen. Over kjøkkenbenken er dette alltid anbefalt, siden veggen her som regel trenger hyppig rengjøring. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger, men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger. Her kan du se hvordan.


Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge. Nytt digitalt fargekart. Det oppnås ikke bedre slitestyrke, vannbestandighet eller økt vaskbarhet ved å male flere strøk med sealer.

Bruk rullekar eller rullebøtte slik at du har nok sealer tilgjengelig til hele området i samme økt. Jotun sin kalkmaling kan du trygt bruke, da er det bare å slipe lett over veggen om du vil ha vore strukturen og så male. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg.


LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. Fresco kalkmaling er blandingen av kalk og. Uttrykk bestemmer du gjennom valg av farger, maleverktøy og teknikk.


For et naturtro og troverdig resultat, bør du ha minimum to forskjellige farger. Jo dårligere du er til å male , jo finere blir sluttresultatet. GUIDE TIL KALKMALING : Tynne strøk og nok vann, er nesten den eneste regelen du må følge for å male med kalkmaling fra PureOriginals.


Ellers gjelder det bare å utfolde seg og bruke kreativiteten. Men hvilken av de tre typene Fresco, Classico og Marrakech skal du velge? Det ideelle været for påføring av kalkmaling på fasader er oppholdsvær med høy luftfuktighet, opp mot. Det må ikke være fare for nattefrost.


KALKMALING The original Lime Paint. Generelt gelder også at mer vann gir mer kalkutslag.

Ikke mal langs hjørner og lister først, men start ved et hjørne og mal fortløpende bortover. Det er ikke heldig å male i direkte sollys. Hvis det som har tørket males over vil det gi fargeforskjeller. Krakker, småbor lysestaker etc. På dette store skapet hadde jeg under liter som holdt til å male det hele.


Malingen sitter på absolutt alt, uten grunning. Men innvendig i glass skapet måtte jeg da bruke annen type maling, så her ble det brukt høyglanset hvit supreme finish. Kjempefint å kombinere det matte og høyglansete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg