torsdag 29. januar 2015

Interiør ungdomsrom

Få inspirasjon og tips til oppussing av ungdomsrom. Oppussing av ungdomrsrom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Innredning av tenåringsrom Slik gir du tenåringsrommet et kult interiør Skal du innrede tenåringsrommet? Se interiørdesignerens tips.

Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær. Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være.


Hos Upstairs finner du utrolig mye fint interiør til hjemmet, hytta eller som gave. Vi er hele tiden på jakt etter spennende produkter som vil passe inn i ditt hjem. Vi håper du finner noe du liker.


Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.

Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. På soverommet vil vi ha orden og finne ro! Her er et knippe enestående soverom med god lagringsplass og. Verket Interiør er en norsk interiørbutikk og nettbutikk. Se hvor kult ungdomsrommet ble etter oppussingen!


Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig. Fra barnerom til ungdomsroHer er tipsene. Planlegger du innredningen av barnerommet riktig, trenger du ikke gjøre store oppgraderingene før poden flytter ut.


Kjøp flere dunputer og dundyne hvis du ønsker naturlige materialer, eller velg fiberpute og dyne. Du kan velge mellom mange sengesett for å finne det som passer som interiør til soverommet, eller kjøpe et sengeteppe som står i stil, uansett hvilket sengesett du har lagt på. Det skjer mye i overgangen fra barn til ungdom. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.

Og – ingenting er umulig! Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Ungdomsrom Det er vel ennå en. Mine interesser er først og fremst barna mine, kjæreste min og selvfølgelig interiør og kreativt handarbeid. Vis hele profilen min.


Bor du smått, kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg