fredag 30. januar 2015

Støvelovertrekk ski

Pris- og snøgaranti på alle destinasjoner. Book din neste skiferie her. Ischgl, Saalbach, St. Skreddersydde gruppereiser. BINDINGSGUIDEN FOR LANGRENN. STØVELOVERTREKK ALPINA SPORTY. Meld deg inn i kundeklubben vår!


Gratis og uforpliktende, og du får ekstra gode tilbud fra oss! Sitter bra på alle touring NNN støvler og Alpina racingstøvler. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. XXL har også et bredt spekter av øvrig langrennsutstyr til nybgynnere og proffe.


Her finner du langrennstilbehør til lave priser og god kvalitet fra kjente merkevarer. Utforsk vårt store utvalg av drikkebelter, skioppheng, skistropper, støvelovertrekk m. Hos oss i XXL har du alltid fri retur, dagers prisløfte og 1 fornøydgaranti. Støvelovertrekk fra Madhus i neopren materiale. Glidelås og stropp i hælen. De gir meget god isolasjon for oppvarming og trening på kalde dager.


VELKOMMEN TIL SKISTARSHOP. Skal du kjøpe ski til barna? De er litt lettere, men kaldere. Når det er kaldt kan man heller ha støvelovertrekk.


Nytt Neopren vannavstøtende overtrekk med glidelås bak. Spesiallaget for racingskoene, med ny festeanordning i front for en bedre tilpasning til skoen. Neoprenet gir en lun og varm følelse samtidig som den holder foten tørr på de kalde og våte dagene.


Holder juniors føtter varme og tørre på ski. Ski Snowboards Skistøvler. Vanntett støvelovertrekk. Borrelås for sikker låsing. Nye åpningstider: Timebestilling!


Forsterkninger på innsiden av buksebenavslutningen for økt slitestyrke. Passer ypperlig i både skibakken og til hverdags når det er kaldt ute. På ski i vinterferien? Slik velger du det beste utstyret.


Her er utstyret som får frem skigleden og gjør dørstokken litt lavere. Vi valgte å kjøpe nye staver og ski og er superfornøy fortsetter Kværner. Det er ikke tilfeldig. Vi kan ingenting om smurning og jeg vil ikke ringe foreldrene mine hver gang jeg skal på ski , sier Delbekk.


Hos MX-Sport får du personlig behandling av hyggelige og flinke sportsentusiaster. Velkommen til en trygg handel! Enten du går i preparerte løyper eller legger ut på en krevende tur i ekstreme forhol er du avhengig av utstyret ditt for en hyggelig og minneverdig tur.


På bena anbefales støvelovertrekk. Vi har varianter fra Alpina, Rossignol, Madshus og Salomon. På hodet er det lurt å dekke seg til med mer enn kun lue. Balaclava er ideelt i kulde. Devold har ull, mens Odlo og Swix har i syntetiske materialer.


Buff er også mye brukt. Briller, gjerne lik Casco Nordic Spirit, dekker øynene godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg