fredag 30. januar 2015

Male inne inspirasjon

Male inne inspirasjon

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Inspirasjon når du skal male inne. En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like.


Male inne inspirasjon

Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Alt du trenger å vite om maling innendørs! Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Har du en vegg du har hatt lyst til å male lenge, men ikke har fått gjort det enda? Vi viser deg hvor enkelt det kan gjøres, så du endelig får jobben gjort.


Vi har fargesatt et knippe rom slik at du skal få ideer og bli inspirert til å finne din stil. Male striper på vegger i syv enkle trinn. Forvandle barnerommet til barnet ditt med Tranquil Dawn.


Våre siste tips og inspirasjon er på vei til postkassen din. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt. Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken, så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking. Hvis du trenger å bruke trappen mens malingen tørker, bruker du maskeringsteipen til å sette et kryss på annethvert trinn. Disse trinnene venter du med å male. Først pensel, så rull.


Finn fram gulvmalingen. Start med å male kantene med en liten pensel, før du henter minirullen og legger maling på de større flatene. Bruk tiden inne på å male veggen du alltid har hatt lyst til å male , eller frisk opp fargen på veggen. Det finnes forøvrig en del hyttestoff her inne , så bare søk på hytte i feltet øverst til høyre) Mange har mye panel og tømmer og lurer på hva de skal gjøre med det.


Lady Pure Color er Jotuns vakreste veggmaling noensinne. Ofte har treverket stått i mange år, blitt mørkt og gult og da noen ganger lønner det seg å male. Butikkene tilbyr inspirasjon , kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne - og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat. Når veggene skal males , lar vi ofte lister og dørkarmer være hvite.


Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen. Det gir rommet en rolig og harmonisk følelse. Du kan også la dørkarmen skinne enda mer ved å male den i en annen farge og la fargen fortsette et stykke ut på veggen. Da får du en effektfull ramme rundt døren. Hallen er det første besøkende ser.


Male inne inspirasjon

Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg