fredag 16. januar 2015

Jemtland tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Jemtland AS har i mange år vært en leverandør byggevaremarkedet i Norge og er kjent for sine kvalitetsprodukter.


Vi driver en kontinuerlig produktutvikling og er hele tiden i forkant når det gjelder kvalitetssikring av våre produkter. Alle Jemtland -produktene blir produsert hos oss på Gjøvik. Jemtland AS vil være ledende innenfor platebearbeiding, hele veien fra idé, produktutvikling og til ferdig produkt – med markedets mest moderne maskiner, det siste innen styringsverktøy, faglig kompetanse og kvalitet i alle ledd.


Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger.


Jemtland tørkestativ

Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold. Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse. Jemtland AS leverer tjenester til en rekke bedrifter, og har på denne måte en bred erfaring innen mange områder innen mekanisk produksjon så som stansing, sveising, knekking, lakkering etc. De fleste produksjonsprosesser er i datastyrte maskiner noe som gir stor fleksibilitet og muligheten til raske omstillinger.


Er det noen landsdekkende butikker som selger Jemtland tørkestativ ? Blir dyrt hvis det må sendes. Ellers noen bilder av det jeg tror er solide tørkestativ men som vil ta for stor plass. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet.


Jemtland tørkestativ

Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Jemtland driver kontinuerlig produktutvikling og forbeholder seg retten til spesifikasjonsendringer. Våre anvisninger er å betrakte som veiledende. Soli norskprodusert tørkestativ selges rimelig.


Jemtland tørkestativ er et meget solid tørkestativ med stor kapasitet. TØRKESTATIV STÅL GALV JEMTLAN UTESTATIV M SNOR. Tørkestativet leveres i utførelsene: Galvanis. Svingbart tørkestativ med ovale armer, lakkert i grått eller hvitt. Idéen om en tørkesnor som var viklet rundt stokker på én enkelt påle spredte seg.


Tidlig på 50-tallet begynte det norske metallarbeiderfirmaet Jemtland å produsere og selge sin egen versjon av det som så beskrivende kalles tørkestativ – og det gjør de fremdeles. Med smarte løsninger for skittentøy, tørking av klær og det som allerede er ferdig og skal brettes, gjør du det enklere for hele familien. Sørg for at vaskerommet, grovkjøkkenet eller badet har praktiske skittentøykurver, en arbeidsflate og et tørkestativ hvor du på en enkel måte kan håndtere vasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg