onsdag 5. august 2015

Antikk skap til salgs

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Antikk skap til salgs

Kommer fra en gammel bygård i Oslo. Tre skuffer og tre skap. Her ser du noen av de antikviteter vi har. Antikk salong i massiv. Vi har flere antikke skap på lager og i vår butikk.


Ta kontakt for mer informasjon! Lekker antikk sofa i eik og skinn. Renessansestil, fra ca. Totalrestaurert for over kr 40. Eller det du trenger hver dag.


Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp Skap hos Trademax. Besøkte siden din her for kort tid sia.


Antikk skap til salgs

Vennligst klikk en link. Oslo har mange butikker med antikviteter, brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har!


Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! See featured Hengeskap Til Salgs pages,. Meget Pent Bord Og Stoler Med Utskjæringer. Du kan starte jakten på en antikk kommode, i det store utvalget vårt.


Antikk skap til salgs

Mange antikke kommoder. En antikk kommode kan være mange forksjellige ting. Det vil du også finne ut hvis du kaster et blikk på det store utvalget vi har av antikke kommoder. VI har nemlig både høye kommoder, kommoder i svart og hvit, samt kommoder i tre, eller mye annet. Flott butikk med alt fra bestikk til eldre.


Cornwall er en serie antikke møbler som er laget av resirkulert tre. I form av skap , speil, stoler, lysestaker og lekehester. Kategorier: Hytte, Skap.


Vi har et stort utvalg av skap , skjenker og småmøbler fra anerkjente nordiske,. Vi har alltid servering og spennende varer på våre auksjoner. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere.


Gammel gyngestol til salgs – Rubrikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg