onsdag 19. august 2015

Ramme 30x40 tre

Ramme 30x40 tre

Stort utvalg av Ramme 30xcm. Fraktfritt over 3kr. Ramme i lyst tre , 30xRammer i lyst tre for plakater med størrelsen 30xcm. Denne rammen passer i ethvert hjem og gir bildeveggen litt ekstra struktur.


Ramme 30x40 tre

Glasset i rammen er laget av gjennomsiktig akryl, som er et lett og uknuselig materiale. Denne elegante rammen i mørkt treverk er et godt valg når du ønsker litt kontrast rundt kunsten din. Rammen er utstyrt med pleksiglass, som er et lett, slitesterkt og uknuselig materiale.


Ramme i svart tre Ramme i svart tre til plakater på 30xcm. Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne! Rammens front er av tykk akryl, et lett og uknuselig materiale. Rammen har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden.


Den er laget for enkel å henge på veggen, horisontalt eller vertikalt. Plakater i produktbildene er ikke inkludert. Hadde slike rammer , som var kjøpt for måneder siden. Trengte ei ramme til, hadde allerede satt opp skruehull, så kjøpte ei Tord ramme til.


Men hva har Jysk gjort i mellomtiden? Jo, de har flyttet på opphenget, slik at denne rammen ble hengende høyere enn de andre fem rammene jeg allerede hadde. Det er bare unødvendig! Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Ramme 30x40 tre

Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x, 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre , en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Perfekt oppheng rammer som gjør at du slipper å spikre i veggen.


Strips med borrelås som man fester bak på bilde og på vegg. Enkelt og montere og det blir ingen merker på veggen. Finnes i tre størrelser : kg, kg, kg.


På baksiden finner du både krokoppheng for å henge rammen på veggen og en bordstøtte for å sette den i en hylle eller på et bord. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Ramme 30x40 tre

Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Velg enkle trerammer i treslag som du liker ekstra godt. For eksempel er eikerammer relativt lyse, mens rammer i valnøtt skaper ekstra symmetri ved hjelp av kontrasten som oppstår.


Foretrekker du hvite rammer , kan du med fordel bruke hvitlaserte trerammer hvor du kan skimte treets struktur og årringer. Kan henges på vegg og settes på bordet. Kommer i fargene sort, grå, brun og eik Opptil 20x30cm leveres med fot for å stå på bord. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg