fredag 21. august 2015

Linoljemaling utendørs

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!

Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Allbäcks linoljemaling er ferdig til bruk på boks, og skal ikke tynnes ekstra hverken med linolje eller terpentin, men males med samme maling i alle strøk.


Til utendørs bruk tilsetter man imidlertid zinkhvit maling i blandingsforholdet 2dl sink til liter maling eller liter sink til liter, for å hindre svartsoppoppvekst. Vi i Miljømal AS leverer linoljemaling fra svensk Wibo. Sender til hele Norge.

Har du først startet med linoljemaling , kan det være tryggest å fortsette med det. Et hus malt med linoljemaling og som overmales med andre malinger, kan få blærer i filmen. Men dette er imidlertid ingen regel. WIBO UTENDØRS TRADISJONELL LINOLJEMALING - INFORMASJON OG BESTILLING Til bruk på nytt eller tidligere malt listverk, panel, utvendige vinduer e. Hvis’du’vurderer’å’male’med’ linoljemaling ’og’trenger. Av den grunn er det bedre å la slik maling bli sittende på veggen og bare skrape bort løs maling, rengjøre og male på ny med blyfri linoljemaling.


Erstatning for blyhvitt er for lengst løst på annen måte. Ferdig Zinkhvitt maling kan tilsettes linoljemalingen ved utendørs bruk dersom man er redd for soppvekst. Wibo linoljemaling innendørs og utendørs laget etter gamle resepter, miljøvennlig, dekkende i høy kvalitet.


Les tester og omtaler før du kjøper. Etter mange år sprekker den opp i små ruter, men faller ikke av i flak slik som moderne malinger. Utendørs vil gammel linoljemaling etter hvert kritte, dvs. Dette bildet viser gammel oppsprukket linoljemaling som har fått et krokodilleskinn lignende utseende.


Den ble sist malt for ca år siden! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Dette er markedets mest utprøvde produkt. Inneholder ingen aromatiske løsemidler.


Vår linolje vakuum kokes til 2grader sånn at den blir riktig polymert. Hva med å bruke linoljemaling , som huset ditt trolig kommer til å trives med. Her flasser også drygolinmalingen etter få år.


Vi har alltid et basissortiment på lager, og ut over det bestiller vi inn ønsket farge. Leveringstiden er – uker. Våre linoljemalinger leveres i og liters bokser. Linoljer for innendørs- og utendørs bruk.


Nå er man etter hvert blitt oppmerksom på fordelene med linoljemalingen igjen, både av omsyn til miljø og de gode konserverende og beskyttende egenskapene ekte linoljemaling har. DRYGOLIN Oljemaling er en værbestandig oljemaling. Fargesetting med naturpigment vi fargesetter - tilpasser etter kundens ønske.


Historisk har man ikke blandet linoljemaling med løsningsmiddel og ved normale forhold er det ikke nødvendig. Vi utfører maleoppdrag om ønskelig og vi bruker linoljemaling fra Wibo Färg. Husk å oppgi NCS kode ved bestilling! Utomhusfärg er basert på svensk rå, kaldpresset linolje og linstandolje. Den inneholder middel mot sopp og passer til maling av panel, vinduskarmer, utforinger, snekkerglede osv.


Takk for en flott blogg som jeg med jevne mellomrom stikker innom! Fine bilder og hyggelig lesning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg